keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Yksivuotias!

Ihan  ensimmäiseksi pitää vähän kirota tätä Bloggeria. En tiedä onko vika minussa ja kuvankäsittelytaidoissani vai Bloggerin kuvanlatauksessa, mutta vähän väliä latausvaiheessa Blogger kääntää kuvat ihan nurinpäin. Peräti pitkäpinnaisena ihmisenä olen siis muutamaankin kertaan luovuttanut postauksenteon heti alkuvaiheessa. Nyt osa kuvista on ladattu alkuperäisinä (=jättikokoisina), jolloin ne suostuvat ilmaantumaan ihan oikein päin.

Sitten asiaan! Herra koira täytti viikko sitten yhden vuoden. Voi, tämä pieni pallero, joko hän tosiaan on jo yksivuotias?

Kuva: Tuula Toroska

Jalon synttäriaamu alkoi herkullisella kakulla, joka koostui jauhelihasta, juustoraasteesta sekä kinkkuleikkeleruusukkeesta herkkutikulla höystettynä.


Lahjapaketti oli tilattu tutusta ja turvallisesta Peten koiratarvikkeesta. Paketista paljastui uusi fleksi (vanhaa oli joku terävähampainen otus hiukan nakerrellut), joka on peräti kahdeksan metrin pituinen eli oiva rennolle metsälenkkeilylle!). Ja sitten pari lelua, niitähän ei vielä montaa olekaan...
Ihan ehdottomaksi suosikiksi nousi minipötkylä, eli Baby Loofa. Loofa-leluja ei suotta kutsuta maailman myydyimmiksi koiranleluiksi, meillä molemmat Loofat ovat ihan ehdottomasti kuuminta kamaa päivästä toiseen!


Herra sai myös ikuisuusluun, tätä nakerretaankin sitten seuraavaan synttäripäivään saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!