lauantai 12. tammikuuta 2013

Rakkautta ilmassa

Mun tyttöystävä kävi eilen kylässä. Mä tunnistin Lunan jo kaukaa, haukku kuului kadulta sisälle ja valpastuin heti odottamaan ovelle. Oli kuulkaas huippua tavata neiti Pörröturkki! Gaumeen kuuma vaan tuli, ja me juotiin aika paljon, ja sit Lunalle tuliki pissahätä. Ihmisväki luuli, että ehtivät ihan ajoissa ulos, mutta mamma huomas sitte myöhemmin, ettei sittenkään... Makkarin ovella lattialla oli suuri lätäkkö, johon mamma loiskautti reippaalla askelluksella. Hups. Sellasta sattuu, pissalätäköitä meinaan, Luna on vielä aika pieni tyttönen <3
Tääl Turus paistaa pitkästä aikaa aurinko. Tiättekö, se on sellanen kirkas möllykkä taivaalla, jota ei oo moneen kuukauteen näkyny. Käytiin sen kunniaks jo pidennetyllä aamulenkuralla. Vaikka hrr, kylmä täällä on, peräti 10 pakkasastetta, mikä tällä suunnalla on paljon. Toppatakissa kuitenkin minäkin tarkenen ihan hyvin kipitellä pitkin lumettomia katuja.

Kivaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Nyt Jalolla on sitten tyttöystävän parfyymit tuvassa, vaikka mamma kuinka yrittäis putsata pois, niin kyllä koiran nenä haistaa silti. Onnellista nuuskuttelua, Jalo! Kävitkö sinäkin ruikkaamassa Lunan pissikohtaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmää kyl pissannu (en ainakaan tunnusta), enkä kyl ees nuuskutellu pahemmin. Nysse lattia haisee vaan Tolu-suihkeelle. Mut sillon ku Lunalla oli juoksut, ni mä kyl nuuskuttelin kaikki mamman vaatteetki tarkkaan läpi, sillon haistoin kyllä pienimmänki tuulahduksen ihanista tyttötuoksuista!

   Poista
 2. No, on sulla, Jalo, ollukin siävä tyttis kylässä. Kyl sun kelpaa. Ollaan ihan vähän sulle kateellisia, noh, oikeestaan tosi paljon. Joo. Mut kiva ku teil on ollu lystiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kamut! Mun mielestä meille tulis tosi nättei koiranpoikasia, mutta vielä ainakaan toi ihmisväki ei oo kauheen suvaitsevainen tällasille ajatuksille. Jatkan silti yrittämistä...

   Poista
 3. Ootte kyllä komee pari! Tollasille pennuille, joita teidän jälkeläiset olis, olis varmasti paljon ottajia. Pidä pääs, kamu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirkku, arvostan sun mielipidettäs, koska oot ihan täysin oikeassa! Nyt täytyy alkaa pehmittää ihmisväkeä, että josko...

   Poista
 4. Onpa nätti tyttöystävä :) Ei ihme, että Jalolla on hymy naamallaan kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luna on kyllä oikein edustava tylleröinen, kyllä on pojalla hymy herkässä!:)

   Poista
 5. Onpas teillä ollukki mukavat treffit! Voi vimpula ko mullakin olis joku kiva tyttis käymäs välil kylässä - melkein oon kade! Nykyiset bestikset mulla ko on kaikki poikia, ja kivahan poikaporukas on kulkea, mut kyl se häntä vaan heiluu sit aina ihan eri tavalla, ko tulee kiva tytteli vastaan :-)

  Meil oli tääl Espoos tänä aamuna -18 C, se on kyl niin kylmä jo että piti vakavasti harkita, suostunko lähteen ollenka ovesta ulos.

  Mukavaa viikonloppua teille!
  t.Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaanpas me oltu taas hiljaiselossa näiden kommenttivastausten kanssa. Täälläki tais olla reilu viikko sitte kovastikin pakkasta, mut ny on jo ihan vesikeli.

   Tyttöjen kans on helppo olla, ku ei tartte pätee niin kauheesti. Ku noitten uroskollegoiden kanssa oon vähä ruvennu (mukamas) isotteleen, ni ne pitää yleensä kiertää kaukaa. Onneks Luna on mun seuraneitinä!:)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!