tiistai 3. helmikuuta 2015

Uus koti


Viikko on sujunut muuttotouhujen jälkimainingeissa. Purkamista, järjestelyä, hankintoja, purkamista, järjestelyä, lisää hankintoja... Remppaukkoja on ravannut meillä miltei päivittäin, fiksailemassa vielä pieniä korjauksia ja muutoksia. Putkimies kysyi, että oonko mä kovinkin vanha, kun oon niin rauhallinen. Kävin häntä kyl moikkaamassa, mutta köllöttelin sit sen jälkeen tyytyväisesti lattialla. Osaan ottaa jo aika lunkisti tämmöset jutut! Rapsutuksia oon saanu paljon, remppaukoilta ja uusilta naapureilta, se on tietysti tärkee juttu.

Uudet lenkurointireitit on ihan huippuja, on kuulkaa haisuja niin, etten oikeen malttas matkaa jatkaa! Seinänaapuriin muutti pieni ranskis, mutta ei olla vielä keretty kuonokkain törmätä. Koiria tässä liikkuu muutenkin aika paljon, oon saattanu pari kertaa vähän rähjätä ohitustilanteissa (toiset alotti!). Kuulemma pitää alottaa taas ohitusharjoitukset...

Toimin aika hyvänä assistenttina tossa automatkoilla vanhan ja uuden kodin välillä. Koska autot oli ihan täys tavaraa, niin mä pääsin mamman kyytiin etupenkille, turvavyöhön tietty. Oon aika ylvään näkönen, vai mitä?


Muuton jälkeen meille tuli uus pesukone. Se oli kuulkaas jännä! Mä en ollu ikinä tommosta sivusta täytettävää nähnykään toiminnassa, joten me sit Kattisen kanssa tutkittiin sitä aika tarkkaan, kun se vesi ja vaahto pyöri siellä sisällä ekalla käyttökerralla.


Löysin myös hyvän kyttäyspaikan. Tosta näkee kaikkien remppaukkojen ja naapuruston liikehdinnän.


Ja tietty on tärkeetä, että muutoksista huolimatta on aina jotain pysyvää. Niinku mun oma peti. Se on ollu mulla ekasta yöstä lähtien, sillon ku muutin kasvattajatätsän luota omaan kotiin. Edelleen on ehjä, rakas ja kovassa käytössä! Huomatkaa myös mun oma pieni tyyny <3


Vaikka tänne tuli muutamassa päivässä (vihdoin!) lunta ja talvimaisemat, alkaa talitintit lauleskella ja nyt ollaan jo helmikuussa... se on kohta kevät, kamut!

10 kommenttia:

 1. Kyllä on sulla hommoo riittännä. Vahtija nuo muuttohommat ja remppamiehet. Hyvä ku oot ollunna siinä kahtomassa että hommat sujjuu:)
  Tuolta pesukonneesta on kuule hyvä käävvä pyykit vetäsemässä poekkee. Piähhän silimällä millonka emäntäs luukun aakassoo. Piäset tosjtoemiin :)
  Niin se vuan kevät on tulossa. Iha on mukavata se.Tammikuu männä sujahti melekeen huomoomata.
  Ja niin se kääp tämännii kuun kansa :)
  Onnee uuteen kottiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin vertikaalisesti rajoittunut, etten kyllä yllä pyykkikoneeseen! Mä oon muutenkin enemmän työnjohdollisesti orientoitunut, ihmisväki hoitaa sitte varsinaisen työnteon ;)

   Nyt laulaa jo lintuset kovin! Ja aurinkokin lämmittää! Kevät tulee, jee!

   Poista
 2. Onpas sulla kivan kuuloinen uusi koti ja ympäristö, Onnea vain ! Kyllä on niin määrätietoisen näköinen etupenkkimatkustaja että....:) Naapurustoa on hyvä tarkkailla päivittäin niin tietää missä mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, koti on kiva ja ympäristö superkiva, on lenkuroitu hurjasti uusissa metsiköissä! Vielä kun toi kiljukaula oppis olemaan hiljaa...

   Poista
 3. Hyvin teillä on muutto onnannu, mut ei mikään ihme, ku sä oot ollu Pomona ja Neiti Kattinenkin on ollu kaverina touhussa mukana. Onnee uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti pojat! Uudessa kodissa on kiva suunnata kohti kevättä!:)

   Poista
 4. Onnea uuteen tupaan!
  Tuskin ois toi teiän muutto noi hyvi sujunu, jos et olis piällysmiähenä ollu. Saat olla ylpee ittestäs. Mammaski on varmaa sunst ylpee. Ja ton Kattisen kans olette iha kui kaks tiipettiläist.
  Ja heti perää alko sul uus homma, ku sun täytyy nyt reviiris merkata ja tutkii, ketä kaikkii siäl teil päi asuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onki, kaameesti hommaa ollu, ja noitten viestintämerkkien jättäminen on kans kovaa hommaa. Ootan, että tulee lämpimät kesäkelit ja saan aidan tohon takapihalle, voin siitä sitten päivystellä.

   Poista
 5. Sä oot kyllä päheen näkönen tuossa auton penkillä. Ei mitään navikaattoreita tartte, kerrot vaan, mihin mennään. Ja sun peti on pysynyt hyvässä kunnossa, me kumpikin ollaan "vähän" testailtu meidän petejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon parempi navikaattori ku Lumia, meinaa mamma! Mää kohtelen aika hyvin mun omaisuutta, lelkkuja ja kaikkee, en oo kyl ikinä mitään hajottanu! (Paitsi parit kengät ja kirjat ja sähköjohdot ja sen sellasta sillon ihan pienenä poikana...)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!