keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Leffailta

Tossa vuodenvaihteen tienoilla tuli telkusta jännittävä leffa. Tiiättekö, semmonen, missä vilistää pieniä mustavalkoisia koiralaisia? 101 dalmatialaista, sanos mamma leffan nimeks. Me sit katottiin koko poppoo sitä. Mun piti aina välillä mennä oikeen erityisen lähelle telkkua, että kuulin varmasti kaikki pienetkin äänet ja pääsin tarkasteleen kuvaa mahdollisimman läheltä.Jopa pupu ja Fannilta lainaamani pinkki leluhiiri saivat jäädä, kun oli niin jänskä leffa. 

Onkohan plokikamuilla hyviä leffasuosituksia tai omia supersuosikkeja? 


12 kommenttia:

 1. Sää oot viksu, ku älyät katella TV:tä noin intensiivisesti. Me jaksetaan ehkä 5 sekuntia, jos joku vaikka haukkuu siellä isolla äänellä. Meidän Vallu vihasi kissoja (anteeksi Fanni). Kerran se naarmutti tv ruutua, kun näki siellä kissan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, mut jotku kissat onki ilkimyksiä, oliks Vallu semmonen? Fannikka on kyllä kiva, vaikka aluks läimikin mua tassuilla minkä ehti. Nyt ollaan hyviä kamuja jo!

   Telkku on ihan hyvää viihdettä. Mut kyllä mä silti liputan aktivointipelien, lenkuroinnin ja muun ulkoilun puolesta!

   Poista
 2. Tuo onkin hauska leffa ! Täälläkin olis katsottu jos olis hoksattu että tulee tv:stä.

  VastaaPoista
 3. Seon ollunna varmaannii hyvä vilimi ku oot nuin tarkasti jaksanna sitä kahtoo :)
  Oes suattanna kiinnostee minuvahhii. Harmi ku en hoksanna.
  Minä katon aena äetin kansa sitä Laamajjohtaja Millanija. Ja muita Koerakuiskooja ohjelmija.
  Niistä tykätään molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen Tulli on kans hyvä, kun siinä on se tullikoira. Ja sitten Poliisit-sarjassa on niillä kans välillä koira mukana. Ne on kyllä vähän turhan jännittäviä ohjelmia mun makuun, rikollisia ja kaikkee kaameeta. Tykkään enemmän tommosista koko perheen elokuvista!

   Poista
 4. Oot kyllä vilmin lumoissa, Jalo, mutta eipä ihme, ku siellä näyttää seikkailevan kahmaloittain koirulaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahmaloittain, todellakin! Sekasinhan tossa menis, jos noin monta koirakamua asustais kimpassa. Miettikää, jos teitäkin olis vielä 99 lisää, huh! :)

   Poista
 5. Suosittelen elokuvaa "Babe - urhea possu", sitä tykkäsi edesmennyt lappalaiseni Hessu katsoa, jopa kahdesti alusta loppuun. YouTubesta löytyy kans kivoja koiravideoita, joissa haukutaan paljon eli ei ole tylsää. Eikä ne ole liian pitkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Babe on ihana :) Koira- ja eläinvideot on kyllä viihdyttäviä myös, toimivat niin ihmis- kuin koirakatsojille!

   Poista
 6. Mulle riittää, että iskä kattoo telkkarii. Mä meen sitten iskän jalkoihin (sillä on siputassut soffalla) oikaseen. Siinä riittää filmiä pitkäks aikaa kun vaan ummistaa silmänsä. Eli kotikutosilla leffoilla mennään ;D
  Mut sä puolestas oot kyllä ottanut hienosti ton töllönkatselun haltuus. Kyllä toikin filmi, mitä sää tos kattelit, varmaan ihan hyvä oli?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvä lehva juu! Mut päikkäriunet on kyllä kans hyviä! :)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!