maanantai 5. tammikuuta 2015

Vuosi 2015!

Jouluja, kamut, ja hyvää vuotta 2015! Mä vietin joulun rauhaisasti. Samoin vuodenvaihteen. Vuodenvaihdetta kateltiin tossa peltotiellä naapurin koirakamujen kanssa viis veisaamatta paukuista ja tulitteista. Naapurin toinen koira on kuulemma jo niin kuuro, ettei enää pelkää paukkuja. Mää ja naapureiden toinen koiralainen ollaan muuten vaan pelottomia rakettien suhteen.


Jouluna jännitti hirmeesti, vaikka oon kyllä ollu aika kiltti. Sainkin monta pakettia! Mm. uuden fleksin (ledivalolla, nyt näyn kyllä kauas...), herkkuluita, aktivointipelin... Fannikan kanssa saatiin sitten vielä uudet ruokailualustat uuteen kotiin (Fanni sotkee syödessään, mähän en mitään alustaa edes tarttis) ja sitte tommonen aktivointipallojuttu.

Nyt onkin kova tohina päällä, parin viikon päästä muutetaan! Pääsen takas Turun suuntaan, lähemmäs mun koirakamuja ja uusiin (ja vähän tuttuihinkin) ulkolumaastoihin, aika kivaa kuulkaas!

Onnellista vuotta 2015!


8 kommenttia:

 1. Kylläpäs sä oot ollut kiltti! Me saatiin vain yksi lelu per kuuno ja yksi yhteinen lelu. Ja voi miten somasti sä ootkaan tuon kissakamun kans. Ei onnistuis meiltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut sä sait ihka oman veljen jo tänä (siis viime) vuonna, se on aika paljon jo! :) Teillä on varmasti enemmän seuraa toisistanne, ku mulle mun uusista lelkuista...

   Poista
 2. Ootpa toellaa ollunna kiltti ku nuimpaljo oot lahjoja suanna.
  Vae on teellä muuttohommat männeellää... semmonen taetaa olla meleko työlästä!?
  Katohhan tarkkaan että tulloo matkaa kaekki omat tavaras.
  Oekeen hyvvee uutta vuotta sinnehhii! :) Laetahha juttuva sittä mitenkä on muutto männy.
  Ja mitenkä oot ruvenna kottiutummaa sinne uuteen paekkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lelkut on vielä pakkaamatta. Samoin ruokakipot. Ja ulkoiluvarusteet. Niille kaikille pitää varata ainaskin kolme muuttolaatikkoa! Ja aion vahtia, että kaikki pakataan huolellisesti, ettei vaan mitään häviä tai putoa matkalle. Uuteen kotiin saadaanki sitten meidän uudet ruokailualuset käyttöön, ne on aika päheet!

   Poista
 3. Hyviä muuttoja ja ilosta vuotta 2015! Millon sä oot saanu tommosen Fannin siskokses? Nätti tyttö ja näytätte sopuilevan erinomaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pojat, ollaan me jo Fannin, aka nti Kattisen kanssa miltei vuoden päivät asustettu saman katon alla. Aika kuluu hurjan nopsaan! Fannikka on niinku Pekkiksen mukana tullu sisarpuoli mulle. Mammahan on aina ollu kovin kissarakas, joten sehän passas paremmin ku hyvin: mä sain kamun ja mamma kisun! :)

   Poista
 4. Mahtavaan hauskaa ja mielenkiintoista Uutta Vuotta :) Muutot on aina jänniä...ja tassun mitan eteenpäin tulevaisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutot on jänniä juu, ainaskin mun mamman kohdalla... ikinä ei tiedä mitä tapahtuu, muuttoautot saatetaan kolaroida h-hetkellä ja niin eespäin... Puuh. Mulla on kaamee homma pitää kaikki langat käsissäni. Mut ehkä tää neljäs muutto parin vuoden sisään alkaa mennä jo aika rutiinilla meiltä molemmilta... ;)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!