perjantai 23. syyskuuta 2011

Turinaa

Viime päivinä ei oikeestaan oo tapatunut mitään kummallista. On satanu. Mamma on alkanu harkita toisen sadetakin ostamista mulle, koska kun tää yks aamulla kastuu ja kurastuu, se pitää huuhdella, ja sitten se ei ehdi kuivua päivälenkiksi.

Viime sunnuntaina käytiin koirapuistossa. Siellä oli kivoja kavereita! Mutta... olin yhestä pojasta niin innoissani, että haistelin sitä kauheesti. Sitten se pissas. Ja mun pää sattu oleen siellä sen alla. Eli se pissas suoraan mun päähän. Kotona mut kiikutettiin suoraan kylpyammeeseen, ja vaahdotettiin shampoolla - ei ollu kivaa!


Sit mulla meni vielä nenään vettä ja sain paniikkikohtauksen, ai kamala miten inhalta se vesi tuntui!

Onneks pappa tuli sit maanantaina kotiin ja pelasti mut julmurimamman uusilta keksinnöiltä. Pappa vaan paijaa mua ja syöttää herkkuja. Ja koska mä oon tän viikon ollu niin täpinöissäni papan tulosta ja sit vähän jänskänny tulevaa viikonloppua, mulle tuli vielä ripulikin. Mut pappa pelasti taas. Mamma oli jossain liesussa, ni pappa hengaili mun kanssa tihkusateesswa takapihalla vaik kuin kauan ja anto mun kakata ihan rauhassa.

Tänään mä meen tosiaan isopapalle hoitoon viikonlopuks, kun mamma ja pappa menee johonki häihin (mua ei taaskaan oteta mukaan!!). Sit ne ryökäleet meinaa viedä mut viikon päästä taas hoitoon, oikein pitkälle kyläilylle Milli-ystävän luo, kun lähtevät ite johonki etelään. Aika törkeetä. Mut hoidossa on kiva olla. Isopapalta saan rajattomasti rapsutuksia, ja Millin kanssa on kiva leikkiä sitten viikon päästä!

1 kommentti:

  1. Noh, onpas sulla ollu vastamäkee. Vettä nenässä ja ripulia. Onneks oot saanu papan kanssa hengailla.

    Noi sun hoitopaikat kuulostaa tosi kivoilta. Aika kuluu tosi sukkelaan, kun on mukavaa seuraa.

    VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!