torstai 15. syyskuuta 2011

Myrskyä...

Viime päivinä on kuulemma ollu jotain myrskyä. No joo, lenkillä tuuli on puhaltanu pyllykarvoja tavallista voimakkaammin ja korvatkin on lennelleet vaakasuorassa, mutta ei tää keli muuten oo mitenkään ongelmallinen ollu. Paitsi peseytyminene: oon saanut lisänimiä kura-kalle ja rapa-raimo, ja sadetakista huolimatta minut kiikutetaan pesuammeeseen jokaisen ulkoilun jälkeen. Tänään ei oo satanut, joten oon säästynyt pesuilta...


Mamma oli vähän huolissaan, etttä mahtaako myrsky pahastikin papan laivaa keikuttaa, mutta taisivat olla pahimman yli sataman suojissa. Tästä tiedosta huojentuneina me ollaan mamman kanssa otettu rennosti täällä kotona.
Huhhuh kun väsyttää, taidan siirtyä petiin jatkamaan päikkäreitä...

Nukkuminen on kivaa, satoi tai paistoi! Kokeilkaa tekin, koira- ja ihmiskamut!

3 kommenttia:

 1. Nukkuminen on yksi lempiharrastuksistani. Syömisen ohella.

  VastaaPoista
 2. Kuule, en oo ollu teillä päinkään, enkä varsin oo käyny keikuttamassa teitin iskän paattia. En. Vannon. Mä oon ystävällinen ja JALO luonteeltani :D

  Ai sä et piittaa sateesta. Oho! Mulle kyllä tulee kylmä, mutta sulla onkin toi muhkee turkki suojanas.

  VastaaPoista
 3. Syöminenkin on joo kivaa, jos saa hyvää ruokaa. Mä oon taas parina päivänä saanu jauhelihaa, joten ruokailu on ollu oikein kivaa!

  Myrsky, mä nautin viileistä keleistä! Koko kesä ollu yhtä läähätystä, ei oo kivaa sellanen. Sun pitää vetää villapaita päälle, ni tarkenet, talviulkoilu on kivaa!

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!