keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kevät

Mies läks taas reissuun. Jännä juttu, että viime työkeikan aikana Jalo sitkeästi joka aamu kärtti lenkille seitsemältä, mutta kun J tuli kotiin, nukkui herra yhtäkkiä helposti yhdeksäänkin. Tänään saatettiin J aamulla asemalle, joten tästä alkaa varmaan taas aikaisten aamuherätysten kolmiviikkoinen...

Kesäsuunnitelmiin tuli harmillinen muutos. Olin ajatellut viettää aikaa auringossa takapihalla kera koiran ja viimeisten tenttikirjojen, mutta takapihaa kesän ajan ei ole, sillä se kaivetaan auki, kuten kadunpuoleinenkin osuus tästä talosta. Rakennuspölyä ja piikkausmölyä - jei! Olenpa kuitenkin jo viime kesänä bongannut muutamankin koiraystävällisen uimarannan, joten loikoilu siirtynee sitten sinne.

Hetken aikaa takapihalla voi vielä viettää aikaa, kuten kuvasta näkyy:

Apua, häikii!
Mitä, tuoksuuko täällä tyttökoira..?
Herra koira on täysin hullaantunut keväästä. Muutenkin melko tyttökoirasuuntautunut poju on übertäpinöissään kaikista ihanista hajuista ja vastaantulevista karvakorvista. Eilen rakastui silmittömästi cairn-tyttö Ainoon ja jahtasi Miehen sanoin muna pystyssä tyttörukkaa ympäri asuntoa, vaikka toinen tahtoi tutustua lähinnä Jalon lelukorin sisältöön.

Mainittakoon myös, että kohdattiin jokirannassa jokin aika sitten kaksi ratsupoliisia. Kohtaaminen synnytti ensin pysähtymisen ja tuijotuskilpailun, minkä jälkeen uljas herra koira aloitti valtaisan vahtihaukkunsa. Kerrassaan epäilyttäviähän nuo ovat, hevoset, poliiseista puhumattakaan.
 
Vahti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!