perjantai 13. tammikuuta 2012

Teknillisesti onnistunut

Mamman mielestä tietokoneesta kuuluu sirinää. Hienotekniikan asiantuntijana mamma sitten googletteli mahdollista ongelmaa ja päätyi siihen, että tuulettimessa on pölyä. Niinpä mamma päätti, että puhdistetaan tuuletin. Tiedättekö mitä tapahtuu, kun blondi mamma avaa yrittää avata tietokonetta? Niinpä.

Mä olin kyl aika hyvä assistentti, ojentelin tarvikkeita ja silleen. Esimerkiks vinkusiiliä ja keltasta pötkylää koitin tarjota monesti avuksi.

Tästä ei voi seurata hyvää...

Lopulta mamma sai kuin saikin takakannen avattua. Työkaluina operaatioon käytettiin sopivankokoisen ruuvimeisselin puuttuessa mm. punkkipihtejä ja pinsettejä. Mut kappas, tuuletin olikin verhottu vielä paaaljon syvemmälle koneen uumeniin piiloon, eli sinne saakka nerokas emäntäni ei onneksi päässyt käsiksi...

O-ou.

Sit tuli paikalle pappa, joka kuunteli sirinää (ja oli ensin sitä mieltä, että mamman päässä sirisee) eikä se edes kuulemma kuulu tuulettimesta vaan jostain lukupäästä. Oijoi, tuon kuultuaan mamma todennäköisesti kaivautuu yhä syvemmälle tietokoneen uumeniin, ja siitä ei voi seurata hyvää...

Nyt loppu mielenkiinto...

Huomatkaa muuten kuvissa joululahjaksi saamani naudan putkiluu. Se on sellanen kuivaversio, ja ekaa kertaa oon nyt tajunnu noiden luiden syömisen ytimen. Luuytimen. Ja vitsit, se on hyvää!

4 kommenttia:

 1. Teillä onkin kätevä perhe - mamma osaa purkaa tietokoneen ja koira sähköjohdot. Tässä ihan kateeksi käy, mutta onneksi keksin päivän kepposena käydä tonkimassa kuopuksen roskakorin. Oli kivasti jätetty ovi auki ja emäntä oli pihalla kolaamassa lunta. Mitäpä sitä muuta aikansa kuluksi keksisi?

  VastaaPoista
 2. Roskiksesta voi löytyä vaikka mitä kivaa! Ihmisväki ei vaan yleensä tykkää tonkimisesta, lattialle levitettyä roskista on kuulemma ällöä kasata uudestaan :P

  VastaaPoista
 3. Just ne sun tarjoomat pehmoleluthan olis vieny sitä kitinää pois ja pehmentänny sirinöitä. Eikä kelvannu! Kyllä oli taas kiittämätöntä, ihan ku meilläkin. Tota noin niin, saiks sun mammas se koneen ehjäks tai ees kasattuu takas? En mä mitenkään kyl epäile sun mammas taitoja, mut meidän köntysäipältä tommonen ei kyl onnistuis.

  VastaaPoista
 4. Oi-joi... kunpa ihmiset uskois koiriaan ja niiden tarjoamia työkaluja, tällaista koneen teurastusta ei pääsis tapahtumaan. Onnea sinnekin koneen korjaukseen, täällä odotellaan soittoa huoltofirmasta :( ja kustannusarviota.

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!