perjantai 2. maaliskuuta 2012

Perjantai-iltaa

Mä olin eilen kylässä mun kaverin Millin luona. Meuhkattiin aika railakkaasti koko ilta, ja nukuin kuin tukki koko yön. Ja päivänkin. Mun mammalla on ollu tänään hirmuinen migreeni, joten aurinkoisesta kelistä huolimatta pääsin vaan pienen pienelle päivälenkille - mutta ei se oikeastaan haitannu, koska mä oon tosiaan ollu ihan väsy ja nukuinkin sit mamman kanssa päikkäreitä koko päivän.

Mun yhdelle lempparipehmolle kävi muuten köpelösti. Apina vaurioitui leikin tuoksinnassa ja odottaa nyt paikkausta varikolla. Apina onkin ensimmäisiä rikki saamiani pehmoja, yleensä kohtelen lelujani hellyydellä.Ounou!

Apina on peräisin kreetalaisen pikkukylän kaupan hyllyltä, nökötti siellä kuulemma yksinään, ja mamma päätti napata tuliaiseksi mulle. Kreetalainen tuoksahdus tekeekin Apinasta erityisen kivan kaverin.

5 kommenttia:

 1. Sullahan on hellä tapa kohdella leluja, mää kyllä revin mielelläni saumat auki ja korvat irti.

  Munkin äippä kärsii migreenistä aika usein. Silloin kyllä kannattaa olla vinkumatta ja makoilla vaan kyljessä kiinni. Uskon, että tuon parantavaa energiaa ihmiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yleensä kyllä tosi hellä ja kohtelen mun leluja kaikella kunnioituksella, mut Apina on vaan niiin kiva, että leikit yltyy välillä vähän rajuiksi!

   Mä oon nyt monta yötä koisinu mamman vieressä, vaikken yleensä jaksa nukkua sängyssä kun tulee kuuma. Mut oon ajatellu, että jos se vähän piristäis :)

   Poista
 2. Aika railakasta menoa teillä on ollu ku Apinalle on käyny noin. Meilläkin on tosi usein tollsia sattunu ja joskus ne leikut ei vaan oo selvinny...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kauhee, mitä sit tapahtuu jos pehmot ei selviydy? Mun pehmot menee varikolle, josta ne sit palautuu parsittuina takas mun lelukoriin, mut ne on kyl ollu aika lievästi loukkaantuneita...

   Poista
 3. Sit niitä ei nää enää koskaan! Ne katoaa!!!

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!