sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Uus pehmo

Mamma toi mulle tänään töistä tuliaisen. Ale alkoi, joten mua muistettiin tällasella (vauvojen) pehmolelulla. Tää on aika kiva: kevyt heitellä, sisältää ulokkeita, joista on hyvä retuuttaa ja lisäksi on ulokkeita, joita voi mutustella ja lussuttaa. Saanko esitellä, Hiiripoika:

Hiiripoika taitaa myös päälläseisonnan.

Julma-Jalo iskee kiinni Hiiripojan koipeen.Hiiripojalla on mukava nenänpää, jota voi natustella.Nyt mä pistinkin Hiiripojan päikkäreille, että jaksetaan iltalenkuran jälkeen ottaa vielä pieni leikkituokio!

8 kommenttia:

 1. Vou, melkoisen hienon lelun oot Jalo saanut! Maunon tuhoamisjärjestys olisi kutakuinkin seuraavanlainen: Nenä, pesulappu, korvat yksitellen, raajat ja lopullinen tuho. Sinulla on toivottavasti vähän kiltimmät leikit, niin riittää lelusta iloa pidempään kuin yhden leikin verran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nenä on kieltämättä herkullinen, mutta ku mä en raatele mun pehmoja, ne on mun hyvii leikkikamuja ja niitä pitää kohdella hienotunteisesti :)

   Poista
 2. Hienoa, että aleostoksilla muistetaan myös rakasta ystävää. Meillä ei ole pitkäääääään aikaan ostettu uusia leluja, tästä annan suurta miinusta kotiväelle.

  Mää ottaisin tuosta päästä ensin selvää, täytteet pois ja sitten maha seuraavaksi. Sää oot paljon lempeempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhee ku te mäykyt ootte julmia raatelijoita!:D Pehmoja kuuluu vaan varovaisesti ravistella ja vähän lussuttaa raajoja ja muita ulokkeita.

   Ihmisväkeä pitää painostaa leluhankintoihin. Kokeile maailman surullisin mäyräkoira -ilmetta, raahaa paikalle suolistetut vanhat lelut ja vaadi uusia! Mun mamma suosii noita ihmisvauvojen pehmoja, kun niistä ei irtoa silmiä tai muita mahdollisesti vaarallisia osia...

   Poista
 3. Ihanat hullunkiillot Jalolla silmissä, kuten kuuluukin kun on uusi lelu käsittelyssä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalon silmät on muutenkin hirmuisen ilmeikkäät ja "kulmakarvat" vielä korostaa niitä :)

   Poista
 4. Muakin naurattaa toi "hullun kiilto" Jalosen simmuissa! :D:D Uusi lelu on selvästi tosi mieluinen! Ja söpöhän se onkin ku mikä - hyvä, hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mieluisa juu, tosin sama into kohdistuu sukkaan tungettua tennispalloa kohtaan, eli lähinnä kai söpöt pehmot on emäntää varten hankittuja :D

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!