lauantai 31. elokuuta 2013

Kesäkuulumisia

Moro kamelit! Meillä on ollu todellista hiljaiseloa kesän osalta täällä blogissa - ollaan kuulkaas mamman kanssa viiletetty tukka putkella paikasta toiseen niin, ettei olle keretty kirjottelemaan! Onneks kuvataltiointia löytyy, ni täs nyt sit kuvina mun kesäkuulumisia!

Asiahan on nyt sitten niin, että alkukesästä me muutettiin. Eli oon tutustunut mun uuteen reviiriin ja haisuihin ja koirakameleihin - tykkään! Lenkurointimaastot on mahtavat ja puisto alkaa ihan kodin kulmalta, aamulenkurallekin pääsen fleksissä ja nuuskuteltavaa riittää puissa ja pusikoissa. Sit täs ihan vieres on tommonen lintupuisto, siel on ankkoi ja kaikkee, vuohiaki näin kesäaikaan, niitä oon kans käyny useesti moikkaamassa.


Sit oli niinku esimerkiks juhannus. Mul oli koirakameleita ja me päästiin pulikoimaan (mä en tietty pulikoi, kahlaan vain) metsälammikoihin ja sellasta, ehkä vähä jotain grilliherkkujaki tais tippua. Osallistuin myös juhannuslipun nostoon.Sit oon ollu aika monta kertaa piknikillä. Ja rannalla. Ja lenkuroimassa, millon missäkin. Maistellu mansikoita ja vattuja ja herneitä - oi, herneet onki hyviä! Oon leikuroinu mun pienen Luna-ystävän kaa tositosi monta kertaa.

Sit oon ottanu päikkäreitä. Paljon. Eri paikoissa. 

Kesäkuumalla musta on lähteny tosi paljon karvaa ja sitä on harjattu kerran jos toisenkin. Kiitoksena siitä oon pussannu mammaa monta kertaa. Oon matkustanu autossa. Ja käyny sovittaan sadetakkia syksyä varten.

Kaikennäköstä siis! Näiden kuvien muodostaman kilometripostauksen myötä on hyvä palata takas blogimaailman hellään huomaan - mitenkäs kameleitten kesä on menny?

16 kommenttia:

 1. Aivan mahtava kesä teillä ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä, kesä on ollu kiva, vähintäänkin yhtä kivaa syksyä ootellessa <3

   Poista
 2. Sulla, Jalo, onkin ollu vaihtelua kesässä ja nukkumapaikoissa kans. Me ollaan ihan vaan kotoiltu. Piänellä matkalla käytiin Pohjanmaalla, ei muuta. On meil kyl ollu ihan menoo ja meininkiä, siihen asti ku Tuisku loukkas polvensa, ny ollaan vaan hissuteltu.

  Kiva ku tulit takas virkistyneenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut kotoilu on kivaa (ja trendikästäkin, eiks vaan?) :)

   Poista
 3. Hei kamu, mahtavaa, että oot taas linjoilla!
  Enteks: onnea uuteen kotiin!
  Toiseks: sulla on ilmiselvästi ollu superkesä! Kaiken touhun lisäks oot näköjään ehtiny nukkua monessa eri asennossa!;)
  Kolmanneks: meillä on samissadetakit!
  Neljänneks: supermuiskut pitkästä aikaa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mirkku kotionnitteluista ja muiskuista!<3

   Toi sadetakki on hiano (varsinki söpön Mirkun päällä!), mut mää en vielä ainaskaa saanu sitä omakseni (onneks), mulla kun on jo Hurtan takki ja mamman mukaan toi on aikamoisen kallis, kylläkin äärimmäisen hieno ja huppu ja kaikki löytyis!

   Poista
 4. Ihania kuvia sinusta on otettu, niihin kommentoimisesta tulis romaani, joten sanomme vaan, että olet onnenkoira, kun sulla on uusi koti, kavereita ja (tirsk`´) sadetakki ;)
  Noista lepokuvista näkee, että ohjelmaa on riittänyt. Väsyneitä ja onnellisia koiria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepoa on kyl tarvittu, sen verran hektistä on ollu tää kesäaika. Oon iha tyytyväinen että tulee syksy ja voi kellahtaa nokosille entistä useemmin eikä päivänpaiste häikäse silmiin koko päivää :P

   Poista
 5. Jalo, olet saanut viettää unelmakesän, täynnä tapahtumia, kameleita ja kaikkea mielenkiintoista. Tervetuloa takaisin arkeen kesänvietosta, eihän sitä ympäri vuoden jaksaisikaan moista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl vaa, unelmakesä takana :)

   Teidän kuulumisia ollaan seurattu surulla ja suurella myötätunnolla, vaikkakin vähäisellä kommentoinnilla. Parempaa syksyä sinne, elämän on jatkuttava ja muistot eivät katoa, vaikkakaan se ei surun keskellä juurikaan jaksa lohduttaa. Jaltsa lähettää piristäviä hännänheilutuksia Vilin ihmisväelle <3

   Poista
 6. Sulla on ollut kiva kesä! Ja säkin saat näköjään nukkua kukkalakanoissa! Toivottavasti kuullaan sun kuulumisia vähän useamminkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä kirjavammat lakanat, sitä vähemmän niissä näkyy koirankarvat, kuulemma! :D

   Nyt koitetaan skarpata plokipäivitysten ja kameliplokien kommentoinnin suhteen, pysytään kuulolla!

   Poista
 7. Sulla on näköjään ollu ihan huippukesä, onnee vaan uuteen kotiin ja uusille huudeille! Mää oon ottanu iisimmin kesäkuumalla niinkö tämmösen seniorikoiran kuuluuki, mut sitä kivempi on sitten lueskella teitin nuoremman väen tempauksista! Terkkuja sinne, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuumaa on kyl ollu, huhhuh, tämmöset 27 neliötä on kesäkuumalla melkein ku sauna! Koht tulee viileemmät syyskelit ja sit jaksaa Mauri-setäki vipeltää pitkin heinikoita ja nuuskutella tyttökoiralaisten ihania tuoksuja!

   Poista
 8. Onpa ihania ja kesäisiä kuvia! :) Jalolla on mahtanut olla lystiä, ainakin näytää hyvin tyytyväiseltä kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo on kyllä ollut kovin energinen ja hyväntuulinen! Toivottavasti kesän aikana tankatut energiavarastot kantavat pimeän talven yli! :)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!