tiistai 17. joulukuuta 2013

Tule jo, talvi!

On kuulkaas gaumeeta kiirettä täällä Turussa. Niin kiirettä, että ploki ei oo päivittyny aikoihin - mut ei se mitään, täällä ollaan edelleen!

Meillä on hirmeen kylmä. Niinku sisällä, kodissa. Vähän reilut 18 astetta, hrr! Vaikkei ulkona ole edes pakkasta! Mut kun me mamman kanssa asustetaan ihan ylimmässä kerroksessa, jonne veto pääsee talon vintiltä, ja sit meiän parvekkeelta vetää kans ihan hirmeesti kylmää. Mut nyt me ollaan mamman kans tiivistetty kaikkii mahdollisia ovenrakoja ja vaivattu huoltomiehiä (saan niiltä rapsutuksia, toivotan heidät siis aina yhtä tervetulleiksi!) ja sit me ollaan kans oltu evakossa maaseudulla. Nii, maaseudulla mun uuden kissakamelin luona! Ollaan edistytty hurjasti siitä lähtötilanteesta, että Kattinen pakeni yläkertaan heti mut nähdessään, sillä viime päivät ollaan vietetty jo tämmösissä tunnelmissa:


Mut vaiks on kylmä, ni silti mää ootan kyl jo talvea. Siis lunta, ettei tarttis ravata tassupesulla ihan koko ajan. Täällä on nimittäin aikas syksyistä, ei tunnu ihan jouluiselta vielä! Joku aika sitte käytiin Mira-tätsän kanssa lenkuroitsemassa Ruissalossa, vaikka tuuli oli viilee, meillä oli silti pieni piknik siellä niemennokassa: mammalla ja Mira-tätsällä teetä ja muuta mutusteltavaa, mulla kanafilesuikaleita. Namskis. Ja hei, sain olla tovin jopa vapaana! Sit mää vähäsen poseerasin kans, kattokaas!


Nyt mää kirjottelen vähäsen joulupukille, nukun pienet päikkärit ja sit meen illalla treffaamaan mun ihanaa Luna-kamelia. Moikkis kaikille ja kivaa joulunodotusta!

14 kommenttia:

 1. Kuraa, pimeyttä ja loskaa on tosiaan vaikka muille jakaa ja ku sulla on viäl tommonen muhkee turkisto, joka varmaan kans kerää muutaman hiekkajyvän, niin sais tulla jo lunta. Joo, niin samaa miältä.

  Sul on sit Kissa kamuna! Ei paha, ei paha ollenkaan.

  Toivottavasti saatte lämpöö kotiin, kyä sitä ny sentäs 20 astetta pitäs olla. Oot muuten hyvä poseeraan. Me ei, aina vaan kuvis näkyy takaraivo ja bebanreerus. Oikein mukaa joulunodotusta ja varmasti Joulupukki tua sulle paljon lahjoja, ku oot ollu kilttinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä joudun kyl pesulle aika usein, ku kerään kuraa ja röhnää kaduilta aika tehokkaasti mukaani :( Kumisaappaat, sellaset pitäs olla! Mut kyl se lumitalvi vielä tulee, tai ainaski sit taas kevät ja kesä sen jälkeen :D

   Poista
 2. Siis sulla on kissa kamuna... Multa vaatis kyllä melko pitkän totutteluajan... Mutta hyvä sä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mä oon tämmönen kaikkien kameli, ystävällismielinen etenkin kilttejä kisuleita kohtaan <3

   Poista
 3. Mahtavia kuvia susta, Jaltsa, ja kiva kuulla teistä pitkästä aikaa! Oot komee ilmestys!
  Mut tota kissan kanssa kaveeraamista mä kovasti ihmettelen. Mä pelkään kissoja, kun ne on niin paljon isompia kuin mä, tiiä vaikka pistäsivät mut poskeensa, jos ei emäntä suojelis mua.
  Ja hei: me huudellaan täällä kesän perään, ei talven ollenkaan.
  Muiskut sun komeelle kuonolles!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirkkunen, kehut komeudestani lämmittävät aina suuresti! <3

   Kyl mäki oon pari kertaa saanu sähistystä osakseni ja tassullaki mua on vähä koitettu huitasta, ku ei noi kisut ymmärrä mun hepulointia ja leikkiinkutsuyrityksiä. Mut ihan ystävällinen on ainaski tämä yksilö, eikä ees iso!

   Joulumuiskut Mirkulle! <3

   Poista
 4. Taitaa olla rakkautta yli rajojen, kun on kamelina KISSA. Vaan minkäs sille mahtaa, kun Amor ampuu, vai ootteko vain ystävyksiä? Kyllä Ruissalon luonto on kaunista näin syksylläkin ja Jalo on yksi kauneimmista tiibetinspanieleista, ei ihme, että katitkin ihastuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissakameli tarkoittaa ystävyyttä ylitse lajirajojen!

   Ruissalo on kaunis syksyllä, sateisellakin kelillä, mutta lumista talvea vähän jo kaivataan...

   Jalo kiittää kehuista <3

   Poista
 5. On se hienoo, ko oot saanu uuden kamelin - niitä ei oo koskaan liikaa! Täytyy sanoo että oon ihan kade sun piknikkieväistä, mun pitää kans vinkkaa kyllä mattelle, että saattas tulla ihan eri tavalla vipinää töppösiin mäyräkoirallakin, jos olis kanaa tarjolla. Oikein hyvää ja rentouttavaa joulun aikaa sulle ja mattelles, julistat kai sää Jalo sitten meille kameleille Joulurauhan sillon aattona sieltä Turusta käsin kans? t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin o! Vähäsen meillä on vielä kommunikaatio-ongelmia, kisu ku ei oikein aina tajuu mun leikkiinkutsuja vaan meinaa vähä säikähtää, jos oikein kovasti innostun, mut pikkuhiljaa!

   Joulurauhanjulistus katottii vaan telkusta käsin, ku taivaalta sato gaumeesti vettä eikä huvittanu lähtee sinne kaatosateeseen ulkoileen. Mut joulu oli rauhaista ni kyl maar se rauhanjulistus kummiski onnistus ihan hyvin!

   Poista
 6. Upeita kuvia!!

  Rauhallista ja Mukavaa Joulua teille kaikille meiltä kaikilta! <3

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!