maanantai 20. tammikuuta 2014

Pakkasta

Nyt tuli talvi! Ja tuli muuten kunnolla kans, on pakkasta täällä Turussaki rapiat viistoista astetta! Tartten takin, minäkin, vaikka turkki onkin pöyheä ja paksu. Partakarvat vetää hileeseen, mut eipä tuo menoa haittaa, eipähän tartte käydä tassupesulla, kun lumi on puhdas alusta kipitellä eteenpäin!Ei kyllä kateeks käy pohjosen asukkeja, kun siellä hyristellään miltei 40 asteen pakkasissa. 
Siinä kelissä pitäis jo olla kokovartalomakuupussi, jotta ei palelis!


12 kommenttia:

 1. Joo, meillä on joka päivä pakkasta yli -20°C. Mun tassut jäätyy, mun korvat jäätyy, mun kuono jäätyy... Ei kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella, kamu! Mulla sentään on paksu turkki, ja silti mun ulokkeet on jäässä lenkuroinnin jälkeen, ei paljo takki auta nenänpäähän!

   Poista
 2. Oot komee poika, hileillä tai ilman ja toi takki on myös tyylikäs.
  Mä en kestä tätä pakkasta. Ulkoilu sujuu kahella tai kolmella jalalla. Me ootetaan edelleenkin kesää. Onks se jo lähempänä, ku mä en oikein osaa lukee kalenteria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mirkku! <3 Mä katoin tos kans yks päivä ku naapurin koira pomppi kolmella käpälällä, raukalla tais olla vähä vilu :( Sit hirvittää noi pikkuset, jotka laitetaan ulkoileen ilman takkia kovalla pakkasella ja tuulella, hrr! Mut kyl se kesä taas koht tulee, usko pois! :)

   Poista
 3. Ihanaa, lunta, ja vieläpä puhdasta! kyllä Jalo sinun nyt kelpaa. Eiköhän emäntä pidä huolen, ettei pakkanen Jaloa puremaan pääse. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikelit on kyllä ihan parasta! Jaltsa tarkenee, kiitos paksun turkin ja takin, hirvittää kyllä ohut- ja lyhytturkkisten lajitovereiden puolesta, jäänee ulkoilut kovilla pakkasilla aika lyhyiksi...

   Poista
 4. Kylmää on, vaan ei lannistuta. Kalenteri menee, onneksemme, eteenpäin ja väistämättä se on taas kohta edessä - rapakausi ja kevät ;)

  Tammikuiset terkut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näi o! Kevättä ootellessa - vaikka sitä rapakautta ei kyllä kovin innolla odoteta :P Nautitaan nyt näistä puhtaan lumen lenkeistä ja tassupesuttomasta kaudesta!

   Poista
 5. Teilläpäin on enämpi lunta kuin täällä Kirkkonummella:) M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ihan kivasti juu! Eilen satoi vielä vähän lisää, nyt tuntuu jo talvelta :)

   Poista
 6. Kun omat koirat on niin kylmää sietämättömiä, jaksaa joka kerta ihmetyttää kun kovilla pakkasilla oikeasti lenkkeilee koiria. Meinaa aina unohtua, että on olemassa rotuja, jotka todella tarkenee :) Ihanan huurteisia nämä teidän kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä kanssaulkoilijoiden määrä täällä kotikulmilla on aika vähäinen kylmimmällä viimalla! Jaltsa kyllä takissaan tarkenee ihan hyvin ja ulkoilee mielellään pakkasasteista välittämättä, mutta onhan tota turkkiakin aika runsaasti :)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!