keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kivoimman nimen päivää

Tiiättekös kamut, mikä päivä tänään on? No sehän on Jalon päivä! Siis mun nimpparipäivä!

Alotin nimpparipäiväni köllimällä pitkään aamu-unilla vähäsen tavallista pidempään. Otin pupunkin tyynyks kainaloon.Mun nimihän on bongattu Kamut-sarjiksesta, jos ette vielä tienneet. Siinä on se Jalo-niminen laikkukorvainen koira. Sit siinä on kans kisu, samassa sarjiksessa, sen nimi on Kati ja se on Jalon paras kaveri. No Katia ei oo, mut nti Kattinen on, ja hänestä on kyl tullu mun paras kisukamu. Kattokaa ny vaiks, tälleen me usein nukutaan:


Mun mammalla on ollu hirmeesti kiireitä. Siks me ollaan vähä oltu hiljaiselossa tääl plokimaailmassa. Mut livenä ollaan kyl nautittu kirkkaasti kukkivista leskenlehdistä, vihertävistä tienpenkoista ja kuraisista lenkurointimaastoista. Ja aurinko! Siitä ollaan kans nautittu.


Vielä vähäsen kuulemma pitää mamman rutistaa ja sit helpottaa ressi ja kiirus. Pääsiäisenä kuiteski vähä rentoudutaan, ihan kaikki, ja tänään tiätty juhlistetaan mun nimpparii. Tässä teemaan liittyen viel pari kuvaa, ku me tossa vähäsen aikaa sitte juhlittiin mamman synttäreitä. Mä tulin herättään mamman tommonen hiano hattu päässä!


Hyvää pääsiäisen odotusta ja keväisiä kelejä (ainaki tänne on luvattu lämmintä!), kamelit! Me koitetaan aktivoitua taas pian, jopa ihan kommentoimaan muitten tarinoita ja kertomaan kuulumisia omassa plokissa kans!

15 kommenttia:

 1. Hyvää nimpparia sulle! Mä en ookkaan hokassut, että sullahan on todellakin sarjakuvakaima! Ja kissa talossa, sitä mun pitää sulatella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Mun mamma sanoo, että se sarjis on ihan paras ni siks musta tuli Jalo. Toinen vaihtoehto olis ollu kuulemma Nasu, mut enhän mä ny mikää possu oo et ihan hyvä että mamma tuli järkiinsä ja sain hianon nimen!

   Poista
 2. Tiibetinspanielit ovat JALOsukuisia koiria, sehän tiedetään. Luonteeltaan ne ovat ylpeitä ja JALOja, eikä niitä ei ole paljon JALOstettu, vaan ovat melko alkuperäisiä.
  Joten ei ole mikään ihme, että nimesi on itsesi mukainen eli JALO. ♥ Paljon onnea sinulle, ilmeikkäimmälle tiibetinspanielille ikinä! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea Jalo! Kiva kuulla teistäkin pitkästä aikaa. Juhli nimppariasi vielä tänäänkin, kun mekin oltiin näin myöhässä onnittelujen kanssa ;) Ja onkos sulla kohta synttäritkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mun synttärit on tässä kuussa, sitten pitää juhlia oikein kovasti! :)

   Poista
 4. No mut hei Jalo ja todellakin hyvää nimpparia!

  Mitäh! Sulla on kissakaveri. Oho!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi kisuli on mun sisarpuoli kai nyt sit vissiin. Oon kyl onnistunu aika hyvin kouluttaan sen koiramaisille tavoille ja me melkein puhutaan jo samaa kieltä... vaik kyl mä viel vähän varon noita etutassujen ulottuvuuksia, tassu heilahtaa meinaan aika nopeesti sit ku nti Kattisella loppuu kiinnostus leikkiin :)

   Poista
 5. Myöhästyneet nimpparionnittelut, Jalo-muru!<3 Mahtava toi sun juhlahattu, mekin otettas tommoset mielellämme (ja Murmeli myös repis sen mielellään). Oot komee poika - tötteröhattuines tai ihan ilmankin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hattu on kyllä hieno, nti Kattinenkin sai semmosen päähänsä mut ei ollu yhtä innostunu siitä ku mä. Meinasin kesäks jotain sellasta hellehatun tapasta ehkä...?

   Poista
 6. Hei! Lueskelin tuossa kultaistennoutajien blogeja ja huomasin linkin tiibetinspanielista nimeltä Jalo. Kiinnostus heräsi koska meillä on Jallu niminen tipsu jonka veli on Jalo. Aikani luettuani totesin,että tämähän on velipoika. Terveisiä Jallulta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtavaa! Olis kiva nähdä Jalon sisaruksista ainaskin kuvia ja kuulla kuulumisia!:) Jaltsa lähettää terkut Jallulle :)

   Poista
  2. Hei! Laitoin vähän juttua ja muutaman kuvan Jallusta tämän blogin sähköpostiin. Onnittelut Jalolle etukäteen 4-vuotis synttäreiden johdosta !

   Poista
 7. http://onnentassunartturi.blogspot.fi/2014/05/11-kysymysta.html sinut on haastettu!

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!