perjantai 5. syyskuuta 2014

Kurakelit saa tulla

Tiiättekös, mää sain uuden takin. Mun vanha Hurtta-takki alkaa olla aikansa eläny, se ei enää hylji vettä kunnolla, ja heijastimetkin on rapissu irti. On ollu kovalla käytöllä! Koska se oli jo aika mones Hurtta-takki, jonka pinta kuluu vettä hylkimättömäksi, päätti mamma kokeilla toisenlaista mallia. Siispä sain Rukka-takin.

Uudessa takissa on huppu. 


Hupun reunan voi kääntää: 


Tai olla kääntämättä: 


Hupussa on hihnaa varten aukko niskassa, ja aukon päällä läppä suojana: 


Sovittelu ja poseeraaminen väsyttävät mallia: 


Takki päällä kelpaa ulkoilla!


Nyt saa tulla syksy ja kurakelit ja vesisateet, mää ja mun korvakarvat ei kastuta!

10 kommenttia:

 1. Pähee takki! Suojaa hyvin sun pitkää karvaa. Mun lyhyt turkki kuivuu nopeasti... Mutta mä EN suostu ulkoilemaan sateella. Joten mulla ei oo sadetakkia. Ja ei kerrota mun emännälle, että niitä on olemassa ja voi ostaa kaupasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kerrota ei! Mulle olis paras semmonen kurahaalari, mutta mun mittasuhteet on siitä ongelmalliset, että tuppaa se masukappale tulemaan liian pitkälle, siis tiäks silleen, että sit ku tulee pissi, ni pissi menee sinne haalarin sisään (kerran kävi niin, ja se ei ollu yhtään kivaa se!). Mulla kun turkkia on aika paljon, ni kurakeleillä sitä ei noin vaan pyyhkästä tai huuhtasta, vaan masukarvat ja tassunvarsikarvat pitää ihan shampoon kanssa jynssätä, jotta kaikki hiekka irtoaa! Takki suojaa sentään selkämyksen ja nyt tosiaan myös korvakarvat kastumiselta! :)

   Poista
 2. Jopa oot hienon saetakin suanna! Kelepoo pistellä ilimalla ku ilimalla. Kyllä pitäs minunnii uus takki suaha. Tuommonen oes kyllä hyvä ku ee korvaläpätkää kastu. Minähä en pihalle mielellää mäne ku sattaa. Ja sittä äet on sitämieltä että pittää männä. Ni sentähe oes parempi se sopiva takki olla...
  Oekee oot kommee takki piällähhii ja ossoot posseerata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ei ole huonoa keliä, on vain vääränlaiset varusteet", sanoo mun mamma ja ulos mennään, kelillä ku kelillä... :P Mut mikäs siinä ku on tosiaan takki niskassa, sateella on mukavan raikasta ulkoilla!

   Poista
 3. Vau, nyt on kyllä siisti takki sulla. Melkeen pitäs itellekki tollanen, ihan vaan koska se on mamman lempiväriä ja tekisin varmaan aika monta tyyppii iloseksi tollasella. Sääki oot varmaan aikamoinen näky kun kuljeskelet ton kanssa! T. Tiki-tiki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mammalla on kans keltanen Rukan sadetakki, ni sit me viiletetään molemmat keltasina huutomerkkeinä pitkin maita ja mantuja! :D Ja kieltämättä, vastaantulijat ainaski alkaa hymyileen, oon siis kävelevä ilostuttaja :)

   Poista
 4. Hyvän näköinen ja -tuntuinen takki! Vaikuttaa hyvältä sen suunnittelu ja malli kaikinpuolin. Värikin on hyvä huomioväri syksyn synkkyydessä.
  Tosin parasta olet sinä. En taaskaan voinut olla nauramatta ittekseni, kun kattelin noita kuviasi takki niskassa ja huppu päässä. Toistan taas kerran itseäni ja sanon, että olet ilmekkäin tuntemani tiibettiläinen ja ehkä jopa ilmekkäin kaikista maailman koirista. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokojen suhteen oli vähän hakemista, kun isompi malli olis ollu muutoin suojaavampi esim. housukarvojen suhteen, mutta sitten se masukappale tulee taas liian pitkälle ja on ongelmallinen pissimisen suhteen :) Tää tais nyt olla mäyräkoiramalli, muistaakseni, pitkähkö ja tyköistuvampi. Noi Rukan koiratuotteet vaikuttavat kyllä hyviltä, ja värit on ihanan raikkaita ja näkyviä, siitä plussaa!

   Hihih, kiitos taas kehuista, mun mammaki sanoo että mun hassut ilmeet saa aina hyvälle tuulelle! :)

   Poista
 5. On kyllä hieno sadetakki, huppu ja kaikkee. Ite vaan en tykkää yhtään mistään sadetakeista, enkä edes sadekeleistä. Mielelläni kyllä kääntyisin portailta heti sisälle jos sataa, mutta sinne vaan äippä mut raahaa vaikka väkisin. Ainakin pissalla pitää käydä, muuten rakko halkee, se vaan sanoo mulle. Mun on annettu ymmärtää, että tällä viikolla saattais täällä länsirannikolla jotain sadekuurojakin tulla, mutta toivottavasti kuitenkaan ei.

  Kyllä sulla kans on ollu melkonen kesä, hampaita viety iso kasa. Jossain mainoksessa mainostetaan koirien tekohampaista, saatsä nyt sellaset vai? Ja sitteen oot Hankossakin käynyt. Mä en päässy tänä kesänä lainkaan Hankoon, iskä ja äippä kävi vaan kaksisteen iskän veljen perheen tykönä, jotka siis asuu siel Hankos. Mä olin vaa kotona oman ihmisisoveljeni kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on onneks ollu hurjan kivat lenkurointikelit, jopa niin kuumaa, että päivällä ei kovin pitkiä lenkuroita voi tehdä ilman vesipulloa tai matkan varrelle sijoittuvaa juomislätäkköä! Mut juu, se on ihan totta et pihalla pitää käydä sateesta huolimatta ettei tuu pissi housuun, munki mamma sanoo nii, ja siks sain taas uuden takinki.

   Emmää saanu tekareita, onneks, huh! Enkä kyl syö niitä purujuttujakaa, mitä siinä mainostetaan, munst ne on aika kuivakoi ja pahoi, yöks. Jauhisliha pitää hampulit kunnossa, ja sit iha kunnon puruluut kans!

   Hankoon pitäs kuulemma mennä uudestaan vielä täs syksyllä, käppäilemään sinne eteläisimpään kärkeen, kivaa, uusissa haisuissa lenkurointi on aina virkistävää vaihtelua!

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!