tiistai 25. lokakuuta 2011

Pala herra hirveä

Isopapan pakastin otti ja hajos. Niinpä meille kiikutettiin melkoinen läjä puolisulaa hirvenlihaa, jota mamma kärvensi puoli iltaa. Sain minäkin osani, tällasen aika komeen luun:Mutkun mä en edelleenkään tiiä miten noita luita kuuluu syödä! Koitin nuolla, mutta ei siitä oikein irronnu mitään. Kertokaa kamut miten tollasta kuuluu operoida!


Onneks mamma tarjos pari lihanpalaa myös paistamisen ohi, ne mä söin hyvällä ruokahalulla. Mut näitä tällasia kokonaisia juttuja en ymmärrä, kun mä syön yleensä lihat just esimerkiks jauhettuna tai paloteltuna.

Aamulla tein mammalle muuten yhen yllärin, kun se oli tunnin jossain liesussa. Se oli varastoinu kaappiin tällasen lampun. Mä aattelin vähän modifioida, että jos se uudelleenmuotoiltuna pääsis taas käyttöön.


Mamma ei tykänny uudistuksesta. En ymmärrä miks.

9 kommenttia:

 1. Milli voi tulla näyttämään miten sitä kuuluu syödä :D

  VastaaPoista
 2. Voi pojat, mikä luu! Jos asuisin lähempänä niin tulisin näyttämään mallia miten luuta syödään. Söisin tuon ensin vähän niin kuin malliksi ja sitten toisen vielä varmuuden vuoksi.

  Aika etevä kepponen. Ihmiset eivät arvosta tarpeeksi koirien kekseliäisyyttä.

  VastaaPoista
 3. Joo, kato se luun syönti on ihan samanlaista ku toi sun lempiharkkas: johtojen jäystäminen. Ainoo plussa on, että luusta irtoo parempi maku.

  VastaaPoista
 4. Melkoinen palanen. Njam sanoisi Ossi ja alkaisi jyrsimään.Ja avot ehkä tunnin korkeintaan kahden päästä tuosta palasta ei olisi murustakaan jäljellä. Sitä luuta pitää nikertää. Älä tuhlaa energiaa noihin mokomiin johtoihin kun ne ovat vaarallisia jos sattuvat olemaan kiinni seinässä.Sä voisit nyt olla hengetön Jalo jos olisi ollut tuo lamppu seinässä ja sä olisit jyrsäissyt sitä johtoa. Jyrsi niitä herkkuluita jos semmoisia kerran on tarjolla:) M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 5. Tänään mä vähän osasin jo syödä sitä, ku mamma rapsutti siitä ensin veitsellä vähän paloja irti ja tajusin, että se on ihan syötävää koko köntsä! Mut kauheen väsyttävää tollanen ruokailu, pitää nukkua tosi pitkät ruokailupäikkärit!

  Mamma on suojannu kaikki verkossa olevat johdot suojaputkella. Ja ne joita ei oo suojattu, niinku mamman läppärin johto, ni se nostaa aina nii ylös etten mä ylety (oon kyllä koittanu) :P

  Milli saa ehkä mun luusta sit loput, jos en jaksa syödä sitä loppuun :)

  VastaaPoista
 6. Ja mä huomasin, että noiden vähäisten sanomalehtien alla on pörröinen vaalea matto. Luu kuuluu viedä matolle ja jyrsiä se siellä. Matossa on iso kitka ja luu ei karkaa alta pois niin helposti. Se on sitten emännän asia pestä se matto....

  Tv Elvis

  VastaaPoista
 7. Elvis, mä koitin kantaa ton luun siihen matolle, mutta mua estettiin silmänräpäyksessä. Matto on kuulemma käynyt pesulassa jo ihan liian monta kertaa (siihen on hyvä ripuloida, oksentaa ja pentuaikoina myös pissiä).

  VastaaPoista
 8. Siis saikko syyvä ite koko ton luun? Mamma rajottaa mun syömisiä aina, sanoo et missit ei voi syyvä nnin paljoo. Kyl mun mielestä voi.

  T:Opri

  Kyl mä saan syödä vaik noin paljon. Opri on vaan niin paksu et sen pitää olla laihiksella. Mä en oo paksu, vaan ihan kuikelo joten saan enemmän ruokaa.

  T:Wappu

  VastaaPoista
 9. Mun täytyy ny tunnustaa jotain. Mamma heitti ton mun luun lopulta roskikseen. Ku se kuulemma alko haista, ja ku mä en sit oikein tykänny syödä sitä. Vähän haistelin, mut muuten annoin sen olla. Kuulemma mun pitäis saada useemmin luita, ni sit ehkä oppisin mutusteleen niitä, se ei ilmeisesti kuulu luontaisiin taitoihini :(

  Mä saan syyä niin paljo ku vaan pystyn, koska oon tosi nirso, ni mamma on aina riemuissaaan, jos mulle maistuu! Ku mäki oon vähä kuikelo ennemmi ku paksu, ja kuitenki oon tosi urheilullinen ja kulutan kauheesti, ni pitäis syödä paljon etten kuikeloidu lisää!

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!