sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Töistäpaluuhepuli

Sillon kun mun mamma tulee töistä (tai oikeastaan kun mamma tai pappa tulee mistä tahansa kotiin viiden minuutin jälkeenkin), ni mä oon tosi ilonen. Hepuloin. Möyrin, kierin ja tuhisen sekä röhkin, vispaan häntääni ja vingutan lelujani. Viime aikoina oon alkanu suorittaa kotiinpaluuhepuliani mamman ja papan sängyssä.

No vähän olin syöny sängylle unohtunutta mulle niin rakasta pyykkikorin kantta, siitä rottinkitikut päiväpeitolla... Kun siinä on edelleen järsittävää ja se vaan rouskuu niin mukavasti hampaissa! Mut tasapuolisuuden nimissä näytettäköön, mitä mamma sai aikaiseksi:


Mamma pyöritti hulavannetta, seurauksena jääkaapista irtos kahva (ja melkein lensi mua päähän ku mä vaan pahaa aavistamattomana nukuin päikkäreitä). Hups.

10 kommenttia:

 1. Siis todellakin, tommoset hulavanteet on vaarallisia. Emmä tosta ovesta, mutta aatella jos se olis jäsähtänny sun hyvinmuodostuneeseen kalloos. O-ou! Tästä äippäs hulattelusta on tiätysti se hyäty, että jos saat moitteita (ennemmin tai myöhemmin tulee) jostain sun "uroteosta", niin kipität vaan tuijottaan jääkaapiin ovee, keh heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, mä kyllä käytän tätä episodia hyödykseni jokaikisessä nakertelutapahtumassa, sanon mammalle että iteppä hajotit jääkaapin kuules! Nukun nykysin päikkäreitä usein turvallisesti vaatekaapissa, just noitten lentelevien jääkaapinkahvojen varalta, ties minkä se mamma seuraavaks hulailee lentämään meidän kodin ilmatilassa!

   Poista
 2. Miten muuten tätä viestien osioita pystyy muokkaamaan? Siis fonttia jne?

  VastaaPoista
 3. Onpas sun mammas voimakas, kun saa hulavanteella kodinkoneet mäsäks. Ei ainakaan voinut syyttää sua, kun sulla oli alibi (päiväunet).

  Määkin saan hepulin, kun kotiväki tulee takaisin töistä, kaupasta tai roskapussia viemästä. Teen silloin pyörähdyksiä akselin ympäri vaikeusasteella 2,5.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä oon vähän lyhytkin (kuulemma, mielestäni olen kyllä tanskandogin kokoinen) ylettymään jääkaapille. Mammalla on tollanen painollinen hulavanne. Toivon, että se ei hanki suunnittelemaansa kahvakuulaa, sen jälkeen meillä ei oo enää ikkunoita...

   Välillä mulle käy nolosti ja nukun ihan sikeenä päikkäreitä, kun joku tulee kotiin. Esim. oon luullu mamman menevän töihin ja se käyki vaan kaupassa ja mun arvioima kotiintuloaika ei pidäkään paikkansa. Käyks sulle koskana niin?

   Poista
 4. Meiän mamma on saanu jääkaapin kahvan hajalle ilan hulavannettakin... varmaan siks ku se on niin innolla ruvennu antaan meille ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mamma on itsekäs ja ottaa sieltä jääkaapista useammin itelleen ruokaa ku mulle. Eiks ookin aika törkeetä!?!

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!