torstai 24. toukokuuta 2012

Mökillä

Tehtiin pikavisiitti mökille. Meri, ranta, metsä, raitis ilma... ah! Mökillä saan nuuskia ihan rauhassa, kuopsuttaa, möyriä ja kölliä päikkäreillä ihan vapaasti. Tai en ihan vapaasti, sillä oon jälkiliinaan kytkettynä - kerran spurttasin pihasta vilkkaalle Saaristotielle, ja sen jälkeen en kuulemma saa enää ulkoilla ilman hihnaa. Mutta ei se haittaa, kivaa oli silti.

Kuopsutan... 

Tähyilen...

Tähyilen lisää...

Meri-ilma vaan väsyttää ihan hirveesti. Ja kaikki työnteko - risusavotta ja multakasojen kuopsutus - hirveen rankkaa. Sit kävikin niin, että kaikesta uurastuksesta väsähtäneenä nukahdin valkovuokkojen keskelle... Ja mikä vähän nolottaa: pihassa kävi kuulemma vieras (iso!) kissa, enkä mä huomannu mitään, kun nukuin päikkäreitä. Hups. 
Käärmeitä ei kohdattu (onneks), eikä punkkejakaan montaa: musta löytyi viisi ja mun papasta yksi. Punkkikarkoitetta ei ainakaan vielä ole käytössä, mamma luottaa toistaiseksi tarkkailuun ja turkin haravointiin - ja hyvin toimii, kun vain yksi viidestä punkista oli ehtinyt kiinnittyä (senkin olin itse kuopsuttamalla nitistänyt hengiltä). Ainut traumaattinen tapahtuma oli hyttysen tai muurahaisen tai jonkun muun ökkiäisen pistos mun pippeliin, au, kirveli muuten aika ilkeesti... onneks tuhti Bebanthen-kerros poisti kutinan ja pistoskohta parani yössä.

Reissaamisessa on se huono puoli, että kotiin palatessa on kauhee homma jättää viestejä vakiolenkuran varrelle, että mä oon taas mukana kuvioissa. Aamulenkura tais kestää tänään ainaki tuplasti.

Mut arvatkaas mikä päivä huomenna on? Mun syntymäpäivä, täytän kaksi vuotta! Mitäköhän saan lahjaks, entä millanen on mun synttärikakku...? Huomista odotellessa!

8 kommenttia:

 1. sun koira on melkeen saman ikäinen kuin mun koissu. sampo täytti just 2 vuotta 18.5 :)

  www.tiiiia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Superhienot tähyilyumaastot sulla möksällä. Eiks ookin autuasta tirsottaa ulkona. Sulla oli hiano valkovuokkopeti, meillä on vaan soraa pihalla, vähän kolkkoo. Olipa teillä punkkeja, mut äippä sano, että niitten kanssa on vaan sopeuduttava elämään ja syynättävä iltaisin turkki tarkkaan. Meillä ei haluta käyttää mitään myrkkyjä, ku niistä ei hyödy muut ku markkinamiehet, sano äippä, mä en sano mitään, ku mä oon koira.

  Hirmuisesti sulle synttärionnea! Toivottavasti saat kivoja lahjoja ja paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mamma on enemmän kauhuissaan mahdollisista käärmeistä ku punkeroisista, käärmeet on kuulemma hirveesti vaarallisempia tällaselle pienelle koiralaiselle. En oo onneks kohdannu.

   Kelpais kyllä varsinkin näin kesäaikaan köllötellä useemminkin valkovuokkopedillä tai ruohikossa, tää kaupunkiviidakko on vähän hikinen näillä keleillä. Tassut meinaa kärventyä asvaltilla ja hiki tulee jo alaovesta ulostautuessa, toista se on luonnon keskellä merituulen löyhytellessä viilentävästi korvakarvoja...

   Poista
 3. Isosti synttärionnea! :) Kaksi vuotta on merkityksellinen ikä, ei enää pieni, mutta ei vielä kauhean isokaan ;) Mäyräkoirilta hännän huiskaukset ja Aslanilta vielä todennäköisesti pakkohalaamiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivan kokoinen ikä :) Ehkä jopa paras, oppinut ja aikuistunut mutta ehdottoman lapsenmielinen :) Kiitos huiskautuksista ja pakkohalaamisista :D

   Poista
 4. Vähäisen myöhästyneet 2-vuotisonnittelut! Ihan hieno ikä. Ei vauva mut ei ihan aikuinenkaan. Just hyvä. M-L ja Ossi

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!