lauantai 29. syyskuuta 2012

Muhkeet päikkärit

Mamma oli koneella (niinku aina), mut tuli kattoon mitä mä puuhaan makkarissa, kun kuulu kuopsutus ja tuhina. Olin löytäny uuden petipaikan! Mammalla oli joku projekti (taas kerran) jääny kesken ja peitonsäilytyspussukka oli jääny lattille, joten mä näppäränä koirana menin sinne peittopussiin nukkumaan. Kyllä oli kuulkaas muhkeet aamupäiväpäikkärit!


Rentoa viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Ootpa tosiaan muhkean paikan itelles löytäny, tuohan onkin varmaan lämmin ja turvallinen peti! Sulla sitä riittää noita ideoita nukkumapaikkojen suhteen, mää vielä mietin että siirrynkö sohvalta tohon uuteen sänkyyni vai en. Mut kyllähän sä tiiät mitä ne sanoo vanhoista koirista ja uusista tempuista, joten tässä saattaa mennäkin tovi....viikonloppuja! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tuli kuuma... Mutta pehmeetä oli, toi ois tollanen näppärä retkeilymakuupussi pakkaskeleille!

   Kannattaa harkita tarkkaan uuteen sänkyyn siirtymistä, ettei vaan hyvä sohvapaikka joudu hukkaan, "ken häntäänsä siirtää, se paikkansa menettää", vai miten se meni ;)

   Poista
 2. Toi on kyllä ihan unelmapaikka. Pehmeä ja lämpöinen. Kyllä sun kelpaa.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä koitin taas tällä(kin) tavoin kertoa mammalle, että haluisin sellasen iglu-pedin! Kun häikii inhasti valo silmiin päikkäreillä, tykkään tollasesta suojaisemmasta sijainnista.

   Poista
 3. Kompaktia, kuomasemme, kompaktia ja kekseliästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Tää on tätä arjen disainia, keksitään uusia käyttötarkoituksia vanhoille tavaroille ;)

   Poista
 4. Eikös se niin ole, että fiksut pärjää aina. Vähänkös löysit hienon petipaikan itsellesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vaan, että tää peti sijaitsee yleensä ulottumattomissani, julmurimamma kun piilottaa peittopussukan kaappiin. Nyt on taas tyytyminen tyynykasoihin, kovaa on elämä...

   Poista
 5. Ihan mahtavan muhkeen luolan oot tosiaan ittelles löytäny! :D Meitin Peppi arvostas tollasta nukkumapaikkaa kans kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisväki ei tajuu, että me koirat arvostetaan just eniten kaikkia tollasia luonnollisia juttuja. Esimerkiks likapyykkikasa on vähintään yhtä hyvä petipaikka kuin kaupasta ostettu!:)

   Poista
 6. Hei mahtava paikka, veikkoseni! Kyllä onkin ollu loistopäikkärit!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu kato, pieni pala pehmeyttä tähän kovaan, julmaan maailmaan!:)

   Poista
 7. Ihana pesä - vaadi tuo yksityiskäyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mutta kun julmurimamma meni ja piilotti pesäni kaappiin! Nyt mun pitää siis ensin tunkeutua kaappiin päästäkseni pesään päikkäreille, gaumeen vaivalloista...

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!