tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukoristelua

Mitäs te blogikamelit toivotte joululahjaks? Mun toivelistallani on tietysti paljon herkkunameja, ehkä joku uus pieni lelunen (vaikka sainkin jo leikkeihini pari jouluhiirulaista vähän ennakkoon, kun mamma ei malttanut pitää niitä piilossa) ja paljon hyvää mieltä. Mamma on myös sitä mieltä, että tarttisin lahkeellisen talvitakin, koska Hurtan malleista tulee syvässä hangessa kirmaillessa lumet kainaloista sisään - ja se on kuulkaas ikävää, kun se lumi sitten jää sinne mahakappaleen alle kylmentämään! Ehkä myös uusi Kongi olis tervetullut ja joku muukin namikätkölelu, kun pari on mennyt rikki tässä vuosien varrella.

Mamma ei hirveesti joulukoristeista perusta. Eilen se ripusteli jotain joulupalloja, mutta sekin pääty sitten siihen, että ne pallot päätyi lopulta ilmalennon kautta lattialle, siinä sitten imuroitiin naapureiden iloksi illalla yhdeltätoista pienenpientä lasimurskaa ympäri lattioita. Sitten kaivettiin kätköistä tollanen glittertähtijuttu, ja hups, nyt vasta mamma huomas, että olin viime vuonna sitä hiukan järsinyt. Uudelleenmuotoillut pari sakaraa.


Lunta tulee taas hirmuisesti, se on ihan kivaa. Lisäks meidän ohitus-, kontakti- ja perustottelevaisuustreenaus jatkuu, eli mamma on lenkeillä kävelevä namiautomaatti ja suuhuni lentää tonnikalapala tai ankkafileetä heti, kun jaksan kipitellä sivulle, vierelle tai mihin millonkin tapittamaan mammaa silmiin.

Muuten oon ollu vähän mietteliäällä päällä, koska Luna-ystävälläni alkoi eka juoksu (haistoin sen kyllä jo päiviä ennen kuin ihmisväki huomasi) eikä saada nyt treffata. Kaupan pihalla tavattiin, mutta kuulemma yritettiin jo siinä pariutua sen verran tarmokkaasti, että nyt vietetään juoksun loppuun pientä tapaamistaukoa. Aika kurjaa.Joulu(lahjoj)a odotellessa on hyvä nukkua päikkärit tai paritkin ja syödä vielä vähän jauhislihaa.

14 kommenttia:

 1. Paavon toivelistalla lienee herkullisia luita ja joku uusi lelu. Erilaiset solmunarut ovat suosikkeja.

  Meidän pitäisi aloittaa samanlainen treenaus. Paavo ei suinkaan hauku kaikille koirille, mutta välillä se yrittää ilmoittaa, että kuka onkaan korttelin kunkku. Ei kivaa. Tsemppiä teidän treeniin.

  Niin ja meillä ollaan samanlaisilla joulukoristelinjoilla. Omistan neljä joulukoristetta ja yhdet valot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo haukkuu erityisesti tummille isoille koirille. Ja lastenvaunuille. Ja onhan noita, enemmänkin, joten treeniä tarvitaan kyllä. Mutta minkäs pieni koira isolle egolleen mahtaa!:)

   Joskus vähän on enemmän. Varsinkin joulukoristeissa, ainaski meiän mielestä.

   Rauhaisaa joulua teille!:)

   Poista
 2. Me kans toivotaan semmonen perussetti joululahjoja: herkkuja, ruakaa ja jotain purtavaa. Toi viimeks mainittu voi ollaa ruakaa tai lelu. Joo, toi setti toimii.

  Vai yritit sä tarmokkaasti pariutua! Sä oot MIÄS.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruaka = jauhisliha, ehottomasti. Sitä pitää saada ja paljon!

   Joo, mä oon ihan varma, että mamma antaa vielä periks ja saadaan tehdä Lunan kanssa paljon ihania koiravauvoja!<3

   Hyvää joulua Myrskyläinen ja Tuiskulainen ja ihmisväkenne :)

   Poista
 3. Siis apua tuo toiseksi ylin kuva, ihana! :) Jalosta saa kyllä niin mahtavia fotoja, ja nuo ilmeet... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeitä löytyy kyllä, tossa kuvassa herra koira on varsinkin kovin mietteliään näköinen :)

   Hyvää joulua teidän poppoolle!:)

   Poista
 4. HERKKUJA! Ja HERKKUJA! Ja vielä vähän HERKKUJA! Ja muutama muisku Jalolta...;)

  VastaaPoista
 5. Mää toivon lahjaksi paljon yhteisiä tupsluureja matten kans, ja sit kävelyitä kameleiden kanssa. Siinäpä se. Kyllä sul on Jalo mahottoman ilmeikäs naama, en tiiä oonko noin ilmeikästä nassua kellään muulla nähnykään! :-) Terkkuja Turkuun! t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamelit on aina hyvä asia. Ja juu, päikkärit kans! Varsinki yhessäolo ihmisväen kanssa, sitä mää tartten just nyt tosi kovasti ja sitä on jouluks luvattuki.

   Mauri-sedälle tupsluuripitoista joulua!:)

   Poista
 6. Ruoka ja lelut on aina hyviä lahjoja. Ihan perussettiä siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ne toimii aina!

   Toivotaan Ollille paljon jouluherkkuja!:)

   Poista
 7. Niin ihania kuvia!! <3

  Oikein rentouttavaa ja hyvää joulua teidän koko laumalle sekä kaikkea hyvää tulevalle vuodelle! Tytöt lähettää Jaltsalle ison kasan joulusuukkoja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsa lähettää muiskut takas <3 Rauhaisaa joulua teillekin!:)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!