keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Tiivistetty tammikuukausi

Gaumeen nopeesti menny tää tammikuu. Me ollaan mamman kans ootettu pappaa, mutta mutka toisensa jälkeen on viivästyttäny kotimatkaa, ja ootellaan yhä tovi jos toinenkin. Mut meil on kyl ollu kaikkee puuhaa, varsinki ku mamma on hajottanu kaikennäköstä leivänpaahtimesta kameraan.

Pari viikkoo sitte oli kovat pakkaset, sillon mä ulkoilin toppatakissa, sit lauhtu takittomaan keliin ja nyt sataa vettä ja mulla on sadetakki (ja lenkuran jälkeen joutuu suihkuun, voi kurjuuksien kurjuus...). Sit oon vähäsen leikkiny mun koirakamujen kaa ja nuoleskellu herkkutuoksuja tuolla kadunkulmissa. Ottanu aika rennosti.

Oon tietty nukkunu parit päikkärit. Omassa pedissä...


... ihmisväen sängyssä... 


... ja toisessakin omassa pedissä.


Oon osallistunu aktiivisena assistenttina lakanoidenvaihto-operaatioon.


Oon katellu ikkunalaudalta alas kadulle (ja nukkunu päikkärit).


Kääriytyny kovimpien pakkasten aikaan mamman aamutakkiin päikkäreille.


Ollu välillä vähän väsyny. Jopa lenkuroimaan. Pikapäikkärit kerkee nukkuun mamman toppautuessa.


Mamma on ollu nauliutuneena telkun ääreen, ku sieltä tulee kaikkii hyvii ohjelmii. Mä tykkään Poliiseista, ku siin on aina välillä poliisikoiralaisia ja sit toi Tulli on kans hyvä, ku siinä on ne nuuskuttelijakoirat mukana. Sit alko Tanja Karpelavienonensaarelan vetämä koiraohjelma, sitä me ollaan mamman kans töllötetty tiukasti ja mä oon ottanu mallia niistä koirista mamma on kuunnellu neuvoja mm. remmirähjäämisen hoitamiseksi.

Millais muiden tammikuu on sujunu?

8 kommenttia:

 1. Olet kyllä rento poika :) Toi on parasta, että maltat ottaa rennosti, vaikka olet lähdössä lenkille. Ei meillä, ei ikinä, silloin kuuluu vielä viime hetken hinku-vinku ja tassut tanssii eteisen lattialla.

  Aika rennosti muuten on täälläkin otettu tammikuum huilattu väsyjä pois. Kelit lämpeni ja emäntä tykkää. Kuljetti meitä tänäänkin räntäsateessa tunnin...

  Kivoja kuvia sun päikkäreistä ja kotiolosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi matollamakoilukuva tais olla joltain aikaiselta (siis meidän tapauksessa ehkä jo klo 7.30 ;) aamulenkiltä, gaumee väsymystila! Mut mul on kyl usein tällanen rento Hidasta elämää -näkökulma elämään ;)

   Räntäkelit on kyl kaikista hirmuisimpia. Mut linnut piipertää jo kovasti, että kyllä ne kevätkelit on ihan kohta jo täällä taas!:)

   Poista
 2. Meilläkin katotaan polliiseja. Oulun polliiseilla, siis sillä Rampella, on koira, jonka nimi on Håkan. Mulle tullee aina mieleen oma kaveri Bo-Håkan, joka on vähän pienempi.

  Nää oot ihan huippu ottaan tupsluureja. Ylätassu sille.

  t. olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, ehkä sun Bo-Håkan on varsinaisen Håkanin minikopio? Poliisi- ja nuuskijakoirat on kyl mahtavia, mäki haluisin olla sellanen! Mamma kyl sanoo, etten ehkä olis kauheen vakuuttava, mut kyl mä namitki nuuskuttelen esiin ja huomioliivissäni näytän vähintäänkin tullikoiralta!

   Poista
 3. Ekaks kyllä täytyy sanoa, että aika kova tuhoamaan tavaroita se sun mamma! :) Onko sillä kenties ollut puutetta tekemisestä vai onko sekin halunnut (koirien tapaan) nähdä, että mitä se esine on syöny ja onko siinä suolia?

  Hyviä kuvia susta, me ollaan kans sitä mieltä, että nokoset on hyvä ottaa tuulikaapissa aina kun joutuu odottelemaan vähänkin!

  t. AA-kerhon hippitukat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun mamma on ihan mahdoton kaiken tekniikan kanssa. Sit se viel väittää, että MÄ hajotin paikkoja sillon pentuaikoinani - tekis vaan listan ite hajottamistaan tavaroista... :P

   Pikapäikkärit ehtii kyl ottaa tilanteessa ku tilanteessa!:)

   Poista
 4. Oih, miten hauskoja kuvia, sä oot kyllä rela jätkä! :)

  PS. Sano sun mammalle, että heti, jos hän haluaa luopua noista aivan super-ihanista Marimekon lakanoista, niin mä ostan ne mieluusti.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon rela juu, mut osaan kyl olla myös tosi terhakka kodin- ja mammanpuolustaja, herään päikkäritilasta tarpeen tullen salamannopeasti!;)

   Mä tykkään kans noist lakanoista, hirmu kevyet - niihin on kiva kaivautua päikkäreille. Kuulemma niissä on vaan yks huono puoli: imevät itseensä kaiken minusta irtoavan karvan. Mä oon sitä mieltä, et mamman pitäs vaan harjata ja rapsuttaa mua useemmin, ni karvaantumisongelmalta vältyttäs!:)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!