sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Syyskuulumisia

Huhhuh. On kuulkaas ollu aikamoista muuttohärdelliä tässä muutama viikko. Pakkaamista ja purkamista ja tavarakasojen ja kaaoksen keskellä eloa. Mut nyt alkaa olla kaikki paikoillaan, pyykkivuoret puhtaaksi pyykättyinä, mun petipaikat vakiintuneet ja aamu- ja iltalenkurareitit selvillä! Gaumeen rankkaa toi muuttaminen. Mamma lupas ja vannoi, että nyt ei hetkeen muuteta kyllä yhtään mihkään...

Onneks mä osaan ottaa aika rennosti kaaoksenkin keskellä.

Ja kyllä se muuttaminen kannatti, on meinaan komiat maisemat meiän partsilta ny! 


11 kommenttia:

 1. Kyllä kuvistakin näki, että TODELLA rankkaa on tuo muutto ollut. Onneksi ehdit aina välillä levätäkin...
  Onnea uuteen tupaan! Kai huomasit merkata sen omaksesi? Maisemassa ei kyllä ole moitteen sijaa, tosi kaunista on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Emmää sisälle merkkaa, mutta ulko-oven nurkalle oon kerenny jo monet pisut ruikkaan! Ja nuuskutellut lattian huolellisesti läpi, täällä kun on aiemmin satunnaisesti asustellut myös mun ihastuttava kamelikoiratyttö!

   Poista
 2. Tosi hyvä, että sä osaat levätä, aina kun siihen tulee mahdollisuus. Mä katon ressaantuisin tuommoisesta muuttotouhusta aika helposti ja uni ei tulis ehkä kuin omassa kopassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mul ei oo kyl uniongelmia, vaikka muuttopäivä oli kyl gaumee ku jouduin oleen tyhjenevässä kodissa ku kaikki vaan ravas edestakas. Sit ku aloin pitää ihan hirveetä meteliä ja tutisemaan, ni mut otettiin muuttoauton kyytiin ni sit en enää ressannu, huh.

   Poista
 3. Sinua ei tosiaan muutto stressaa ;))
  Onnea uuteen kotiin, mukavat on maisemat.

  VastaaPoista
 4. Sullapa oli hyvä muuttokyyti. Ja muutenkin oot osallistunu tosi pätevästi muuttopuuhiin. Tota sun pinkkiä peittoos mä kadehin ihan tosissaan!;)
  Onnea uuteen kotiin koko teijän poppoolle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olin tosi pätevä muuttoassistentti. Toi mun pinkki peitto... Se on mamman kokohaalari, tiäks semmonen onepiece-juttu, mutku mamma usein jättää sen lattialle, ni sit mä ryömin sinne sisälle. On muuten lämmin!

   Poista
 5. Muuttaminen on ihan :( Muistan liian hyvin sen touhun vuosi sitten. Ihania kuvia kyllä on saatu siitä härdellistä huolimatta :) Oikein paljon onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä kaksi muuttoa neljän kuukauden sisään riittää vähäks aikaa! :D Kiitoksia!

   Poista
 6. Onpa tosiaan megamageet maisemat. Kyllä teijän kelpaa ja isosti onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!