sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tammikuulumiset

Mun mamma on ollu gaumeen kiireinen viime aikoina, taas, mukamas. Jotain tenttiä ja kradua kuulemma, mää oon kyllä sitä mieltä, että aika on lähinnä kulunu telkkusarjojen seuraamiseen (Poliisit on ihan kiva munki mielestä ku siinä esiintyy välillä myös poliisikoiria työssään) ja ylipitkiin yöuniin sekä päikkäreihin...

Mut sit me ollaan lenkuroitu kans. Tuolla maaseudun rauhassa varsinki, on kuulkaas aika makoisaa tallustella. Puhdas lumi tassujen alla, ei pakokaasuja, ei likaa eikä pissoja tienvarsilla. Vähä viilee on kyl ollu, mut päiväsaikaan aurinko on lämmittäny silleesti, että ihan kivasti pystyy ulkoileen kummiski.

Kameran kanssa on mamman mukaan vähä hankala liikkua, ku on nii kylmä, ettei topparukkasia tarkene oikeen ottaan hetkekskää pois, mut napattiin me kuiteski pari kuvaa mun uljaasta olemuksestani yhen aurinkoisen lenkuran yhteydessä.

Hyvää helmikuuta kaikille kameleille! Toivotaan vähän vähemmän kylmiä lenkurointikelejä jookos...

5 kommenttia:

 1. Kyllä se kevät ja lämpö sieltä tulee ja hyvät lenkurointikelit! Ihmisillä on aina jotain kumman tekosyitä, niiko kradu. Äkkiäkös semmoisen kirjoittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Sitä mäki oon mammalle sanonu, että jos sillä koneella tekis oikeesti sitä kradua eikä surffailis nettikaupoissa, ni se saattas valmistuaki.

   On nää lumikelilenkuratki ihan kivoi, mikäs sen hauskempaa ku hepuloida vasta sataneessa lumessa ja nuuskutella nii että lumi pöllyää!

   Poista
 2. Ja minä senkun jaksan ihastella tuota Jaloa. On yksi kauneimmista tai jopa kaunein ikinä näkemäni tiibetinspanieli! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsa kiittää kehuista ja emäntä on kovin ylpeä komeasta karvakorvastaan <3

   Poista
 3. Joo, just sitä me toivotaan, et tulis kevät ja lämmin ja ruohoa syötäväks...
  Lämmittävät muiskut sulle, ihana Jalo!<3

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!