lauantai 21. kesäkuuta 2014

Jusseja!

Varvasvälipunkeroinen aiheutti kaameen kutinan, josta seuras kaamee käpälän nällystys, josta seuras, että kaikki karvatkin läks varvasvälistä, josta seuras, että nyt tassua on rasvattu. Ja koska mää rakastan nuolla kaikki rasvat pois, ni rasvatun tassun suojana on sukka. Vähän noloo. Eka oli tommonen sinipilkullinen. Sitten harmaa, jossa on pinkki Snoopy. Mähän en suostu käveleen tommosen sukan kanssa, ni köllin sit pedissä, tai sit seison paikallani, kunnes mut kannetaan esimerkiks tosta ruokakipolta petiin. Onneks sukka on vaan hetkellisesti suojaamassa rasvausta, ja voin sit taas kohta kipittää ilman sukkaa. 



Juhannus on ollu täällä hirveen kylmä, niinku varmaan kaikkialla muuallaki. Mut välillä on ollu ihan aurinkoistaki, ja oon päässy vähä pihahommiin. Risuja nääs, pitää pilkkoa ja  korjata pois nurmikolta. 


Oon muistanu myös rentoutua. Se on ehkä kaikista tärkeintä! 


Kivaa juhannusta!

4 kommenttia:

  1. Koskahan keksitään nilkkaan kiinnitettävä "kauluri" eli nilkkuri? Ois kyllä kätevä vehje tassunlutusteluun!
    Tuosta viimeisestä kuvasta voisi sanoa, että siinä kellii karvakasa, sananmukaisesti! Tarkkaan täytyy katsoa, että erottaa siitä karvakasasta jotain Jaloa. :)
    Hyvää Jussinjatkoa, koleaa se on ollut täälläkin ja aina välillä satelee!

    VastaaPoista
  2. Kuule, parempi sukka jalassa kuin koko kesä könkätessä. Anna vaan tassun parantua rauhassa!

    Hyvää juhannusta sullekin!

    VastaaPoista
  3. Voi ei, mitä kaikkea voi sattua pienelle koiralle! Onneksi se punkin ällötys saatiin pois ja tassu paranee. Risuja pilkkoessa et muistaisikaan sukkaa, joka on pieni vaiva terveestä tassusta <3

    VastaaPoista
  4. Kivoissa maisemissa oot juhannusta saanu viettää! Toivottavasti pipi on jo parantunu. Me lähetetään sulle parantavia muiskuja - ja muiskuja muutenkin! <3

    VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!