sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Nelivuotiaan kuulumiset

Kylläpä meillä on hirvittävän tiheä postaustahti! Mut kuulkaas kamut, tässä on nyt ollu niin paljon kaikkee, ettei oo kerenny. Eka oli noi helteet, ni sit piti vaan hirmusesti lenkuroida ja päikkyröidä ulkosalla. Sit mun mamma palautti jonku semmosen kradun, sitä on kuulkaas väännetty tovi jos toinenkin.

Mut sit oli mun synttärit! Täytin neljä! Sain asianmukaisen kakun, joka sisälsi paljon jauhislihaa, raejuustoa ja kinkkukukkakoristeen. Oli hyvää. Sain myös synttäriaamupalaks namikätkön (tyhjän talouspaperirullan, toim. huom.), johon oli tungettu kaikkia mun lempparinameja ihan hirmeen paljon. Namskis!


Synttärilahjaks sain uudet valjaat. Pitkästä aikaa kokeiltiin Hurtta-merkkisiä, ja on ne ihan passelit. Ei yhtä täydellisen kokoiset verrattuna noihin pehmustettuihin Ratia-valjaksiin, mutta kesällä nyt sitte ainaskin kevyemmät ja vähemmän hiostavat. Hihnakin uusittiin, vanha onkin ollut käytössä miltei nelisen vuotta! Hämmästyttävän hyvässä, vaikkakin nuhjaantuneessa kunnossa vielä sekin, mutta heijastimet on kyllä ihan entiset jo. Uudet valjaat on Y-mallia ja väriltään tyylikkään vaaleansiniharmaat korallinsävyisellä tehosteraidalla. Täs mä poseeraan uudet valjaat päällä, nelivuotiaana iltalenkuralla!Sit ollaan vähäsen puuhailtu pihalla, nimittäin rakennettiin (mää hyvänä työnjohtajana) aitaus! Että voin sitte ulkoilla vapaanakin, ilman jälkiliinaa. Nti Kattinen tuli kans testaamaan työn tulosta. Hyvin toimii, jahtasin Kattista ympäri aitausta, ei päässy karkuun kisu. Aidalle tosin kävi sitten vähäsen köpelösti, kun salaojakaivuri jurnutti siitä ohi. Väli oli liian kapea, aita tarttu matkaan ja meni mutkalle. Nyt odottelee fiksausta (ja fiksumpia tukikeppejä). Onks teillä kamut millasia aitoja pihoissa? Pääseekö niistä yli, taikka ali?

12 kommenttia:

 1. Ohho, paLjon onnea JaLo! Mää tuun tyyLikkäästi perässä ja täytän ens vuonna yhtä paLjon ku sää. Hyvännäköinen kakku myös, oLen ehkä vähän kateeLLinen.. Hieno aitaus suLLa, mun pitäisi saada ehdottomasti myös tuoLLainen.. näytän tuon kuvan mammaLLe. :)
  T. Tiki-tiki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittikiitti! Mää tykkäisin ennemmin ulkoilla ihan ilman aitausta, mut kuulemma karkaan silleesti. Siks aitaus, tai jälkiliina. Sopii sekin, eniten mä tykkään köllötellä ja tarkkailla ympäristöä!

   Poista
 2. Onnittelut Jalo, kylläpä teitä 4-vuotiaita nyt riittää blogeissa :)
  Tuo aita olis ollut ihan paras synttärilahja, harmi kun se kaivuri törttöili... Ei ole meillä mitään aitausta, jos ei miniparveketta lasketa ;) Siitä ei pääse yli eikä ali, eikä koira edes näe ulos, kun on sellaista "maitolasin" näköistä noi seinät. Iloista kesää sulle ja Kattiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Sellanen parveke ois kyllä kiva, jossa seinät olis kirkasta lasia ihan alas saakka! Semmosesta tykkäisin tarkkailla maailman menoa. Täällä meillä ei hirveesti kukaan liiku missään, paitsi Kattinen ja tintit sekä fasaanit, eli vahdittavaakin on harmillisen vähän!

   Poista
 3. Heh-heh, se on varmaan ollut oikea monikansallinen ja -rotuinen koirababybuumi 4 vuotta sitten, olisiko ollut silloin sähkökatko tai kova pakkanen...
  Onnittelut näin jälkijunassa, olet komee kaveri, kuten olen ennenkin kertonut, hieno, JALO, vanhan ja kauaniin rodun edustaja. ♥
  Terveisiä sinne Turun seudulle, san pal terveissi kaikil täält Saksast!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vauvabuumi on ihan selkeesti ollu ilmoilla! :D Kiitti onnitteluista, ja terkut turkulaisille välitetty!

   Poista
 4. Paljon onnea nelivuotiaalle! <3 WAU, miten hianon kakut sä sait!! Oli varmaan myös herkullista! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Kakku oli toooodella herkullinen, olis vähintäänkin oikeutettua näin nelivuotiaana saada tommonen kakku ihan joka päivä!

   Poista
 5. Onnee nelivuotiaalle Jalo-kullalle! Sä se vaan komistut koko ajan. Me muiskautetaan sulle oikein nelinkertaset synttärimuiskut ja toivotetaan piiiiiiiitkää ikää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muiskuista ja komeuskehuista ja vastamuiskut Mirkkuliinille! <3

   Poista
 6. Onnea Jalolle :) Melkein ootte samanikäisiä Alphonsen kanssa, joka täytti Vappuna neljä :)

  Kakku näyttää kyllä tosi hyvältä, ihan on miehekäs eines, noin syndesafkaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huimasti nelivuotiaita plokimaailmassa! Kiitti onnitteluista, kakku oli oikein maukas ja maistuva! :)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!