keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kuvapläjäys ja kuulumisia


Tiiättekös, kuinka kävi mun uudelle pedille? No siinähän sitten tapahtui sillä tavalla, että nti Kattinen päätti pissata siihen. Kyllä, PISSATA mun uudelle pedille. KOLME kertaa. Nti Kattinen on viime aikoina pissannut lisäksi myös mamman housujen päälle, jumppakuminauhan päälle sekä kahdesti kangasverhoiltuun työtuoliin. Lisäksi useita kertoja lattialle. Kerran suihkun lattiakaivon päälle (se oli ehkä paras paikka näistä puhdistuksen kannalta).

Feromonihaihdutin oli päässyt loppumaan, ja se saattaa olla osasyy tähän pissaongelmaan. Fannikka on stressaantunut! Haihduttimen säiliö vaihdettiin uuteen ja lisäksi suihkutettavaa feromonia on nyt ruiskittu ahkerasti ympäriinsä. Sitten Fannikkaa on alettu leikittää kovin ja aktivoida muutenkin enemmän. Nyt on kaksi päivää kulunut ilman yhtään pissaa laatikon ulkopuolella. Jes!

Ollaan viime aikoina tutustuttu kovin läheisiin lenkurointimaastoihin. Niitä riittää! Koko Lemunniemen alue on täynnä luontopolkuja (Pyhän Katariinan polut), joita pitkin pääsee näppärästi vanhoille tutuille lenkkireiteille Katariinanlaaksoon saakka. Rauvolanlahden pitkospuut ovat ihan kävelymatkan päässä, ja matkalla voi nautiskella landemaisemista peltojen keskellä tai vaihtoehtoisesti tepastelle pitkin hiljaisia metsäpolkuja. Kaarinassa muutenkin on kivoja ulkoilupaikkoja, kuten nyt vaikka noi Kuusiston linnanrauniot, joilla käytiin tähyilemässä eräs sunnuntai.

Kuvapläjäys komeasta koiraherrasta, olkaa hyvät!


  Kuulemisiin taas kamut!

10 kommenttia:

 1. Ihana oot Jalo!! Onko siellä semmosia reittejä joita voi mennä rattailla? Voitais tulla joku kerta sun ja emännän kans lenkille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi polut voi olla vähän turhan extreme-henkisiä vaunuille, mutta teitä kyllä piisaa! Ja pianhan voidaan lenkkeillä sitten siellä teidän uusilla hoodeilla kans! :)

   Poista
 2. Komea herra toden totta siellä tukka hulmuten tuulessa :) Upeat on maisematkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, just kävin kuules perusteellisessa kylvyssä ja saunoinkin, ni nyt kelpaa putipuhtaiden korvakarvojen leyhytä tuulessa!

   Poista
 3. Täätyypä kyllä myötee että herra on kommee! Ja kommeet on seuvvuttii.
  Tuola lie jo paljo mielenkiintosija hajuja... ?
  Katala temppu Kattiselta käävvä sihhaattamassa petilles...jospa se uus aene nyt aattas ettee ennee tie semmosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hajuja oli kyllä juu! Vuosisatoja vanhoja, ellei jopa tuhansia, niin tarkka on hajuaistini ;)

   Oon muistuttanu Kattista säännöllisesti pissatempusta. Ei oo ottanu opikseen. Eilen pissas kylppärin lattialle unohtuneen mikrokuituliinan päälle. Toisaalta, se oli oikein hyvä paikka, koska rätti imi pissan ja lattian sai helposti huuhdottua, paaaljon parempi siis kuin mun petini!

   Poista
 4. Sulla on komiat ulkoilumaastot, Jalo, mut toivottavasti sun kissasiskos lopeettaa pissimisen elikkäs ressi laukee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Mäkin toivon, että Fannikka lopettaa pissailun ja mä saan mun pedin taas käyttööni.

   Poista
 5. Hienoihin lenkkimaisemiin olet muuttanut! Toista kuin Aurajoen rantaa kävellä, vaikka hienoahan sekin on, mutta ei siltikään vedä vertoja nykyiselle reviirillesi. Linnanrauniot!
  Tiesitkin jo entuudestaan, kun olen sen monta kertaa kertonut, että olet tiibetinspanieleista Se Komein. Ja Jaloin. ♥
  KissaKattisel terveisii, et rauhoittuis ny vaa ja sopeutuis eikä esittäis mittää miälenosoituksii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokirantakin on kaunis, kesäkeleillä varsinkin, mutta näihin aikoihin siellä on kyllä melkoisen kakkaisaa "talven" jäljiltä. Täällä saa metsissä viipottaa fleksissä melko vapaasti vailla vastaantulijoita, tekee hyvää koiran ja emännän hermoille :)

   Kiitos kehuista, tässähän ihan punastuu moisista! Välitän Kattiselle terkut myös, syytä olis ny lopettaa se pissailu ja äkkiä

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!