maanantai 15. kesäkuuta 2015

Liian suuri tyyny

Nyt on niin, että tarttisin oman tyynyn tohon meidän sohvalle. On vähän epäerkonominen tämä nykyinen pään alla pidettäväksi. Mammaa vaan nauratti kaameesti mun hieman pysty makoiluasentoni (jonka muuten saavutin vasta pitkällisen möyrimisen ja tyynyjen siirtelyn seurauksena, ei ollu helppo tehtävä!), mutta niska tossa kyllä vähän kipeytyy pidemmän päälle. Kuvaamisen sijaan mamma olis voinut keskittää energiansa pienemmän, mulle soveltuvan tyynyn hankkimiseen, vai mitä mieltä ootte? 

16 kommenttia:

 1. Juh, totta puhut kaimaseni ei hyvältä näytä. Siu täytyy nostaa kabinaali, keksi jotai millä varmasti hankkivat sopivat tyynyn siule. Meillä onneksi useamman sorttisia tyynyi ja jos ei muuten onnistu, ni emännät muotoutuvat tarpeen mukaan ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makkarin pedissähän mulla on oma pieni tyyny, ja sitten mun päiväpedissäkin mulla on, joten pitää kyllä sohvallekin saada sellainen! Mä tykkään aina asettaa pään johonkin korokkeelle, oli se sitten mamman sukka tai pehmolelkku tai ikioma tyyny :)

   Poista
 2. Ihan pikkasen meitä nauratti toi sun tyynys, Jalo. Eiks se tyyny kellisty mahalleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun sitten se olis ollut jo liian matalalla, jos sen olis rymsteerannut mahalleen! Haastavaa tämmönen asettelu. Pitää saada oma pieni sohvatyyny!

   Poista
 3. No ehken on himpuvverran liijjan korkee :) Kyllä nyt pitäs jootussaan suaha sulle sopiva tyyny.
  Vuan mitäpä jos vaehtasit tyynyin paekkoo? Alla olova piän alle ja tuo piänalus makkuutyynyks...nuin niinku uutta tyynyvä ootellessa :)
  Hankala seon luutahhii syyvvä jos niskat jääkistyy tuoho asentoon. Suavat sulle luutelineennii sittä vielä hankkija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gaumee ajatuskin, niskojen jäykistyminen!! Pitää heti vaihtaa tyyny pienempään. Toinen vaihtoehto on rymsteerata kasaksi enemmän tyynyjä, sitten sinne sekaan voi käpertyä nukkumaan, ja joku kasan tyynyistä asettuis ehkä sopivasti pään alle. Tai sitten vaan se oma pieni sohvatyyny.

   Poista
 4. Vähän on hankalan näköistä. Kyllä se emäntäkin on sen varmaan jo huomanut. Kyllä sä Jalo ansaitset uuden tyynyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pojat kannatuksesta, samaa mieltä, vien viestin tyynytarpeesta mammalle!

   Poista
 5. Voi pientä ja sun isoa tyynyä :)
  Pyydä emäntää laittamaan 90 asteeseen pesukoneeseen niin tulee sulle sopivampi koko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, kamu, tyyny siis pesuun kutistumaan!

   Poista
 6. Ei joka koira osaakaan asettaa tyynyä noin taitavasti. Mukavalta se ei nyt kyllä noin niin kuin ergonomian kannalta katsottuna vaikuta, mites olisi sellainen rullatyyny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on semmonen pilatesrulla, se on ihan paras tyyny, sitä oon käyttänyt tyynynä lattialle loikoillessa! Sopiskohan se sohvatyynyksi, eli siis mun päänalustyynyksi...?

   Poista
 7. Nyt pyydät - vaadit - sellasen muotoillun Tempurin :)
  Ihana olet kyllä tyynyinesi, mutta ihan omasta niskasta ottaa, kun kuvittelen, miten tossa istua nökötät ja yrität pitää kaula pitkällä ison tyynyn aloillaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tempur olis kyllä hyvä. Pehmopuput on kanssa aika hyviä, niiden päällä on hyvä lepuuttaa erkonomisesti päätä, kun muotoutuvat mukavasti! Mutta tyynyjä (tai pehmopupuja) ei ole koskaan liikaa, siis lisää pitää saada!

   Poista
 8. Hihi, kyllähän se pää pysyy noinkin, mutta mukavampiakin asentoja on helppo keksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei toi kyllä ihan paras kököttämisasento ole, niska kipeytyy pidemmän päälle. Onneks on varaa valita, ja päikkäreille voi asettua oikeestaan ihan mihin tahansa ja ihan miten tahansa :)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!