lauantai 7. toukokuuta 2011

Lauantaita!

Viikossa ripuli alkaa kai vähitellen helpottaa. Tai olihan se jo välillä ohi, kunnes taas kakka lensi matolle ja matot pesulaan. Lopulta lattialle ilmestyi limapussin kuorruttama pötkö, jonka saapumispäästä en ole varma - oksupoksu tai kakkakikkare - mutta sen jälkeen maha on alkanut kunnostautua. Epäilen, että herra koira on syönyt jotain sopimatonta, joka on sitten tehnyt ehkä jopa pienen tukoksen johonkin päin suolistoa tai mahaa ja "koteloitunut" siellä kunnes on tullut ulos. Nyt on viikko menty vähän varovaisemmalla ruokavaliolla, ehkä se tästä.

Tänään ulos pompattiin puoli seitsemältä, kunnioitettavaa lauantaiaamuna, mutta ei suinkaan oltu ainoita aikaisia ulkoilijoita. Naapurikorttelin kaniinimäyris Hannibal oli myöskin liikkeellä, ja pojat iloisina vetäs aamuleikit kadunvarressa.

Menneellä viikolla aamu-ulkoilu sen sijaan tuotti vähän haastetta.
Kuinka puen nukkuvalle koiralle valjaat?

Mamma! Nythän on vielä yö!
Väsyttää...
Onko pakko?!
No jos tästä sitten... mä vähän venyttelen ensin...
Huhhuh, väsyttää kyllä aika paljon...
No mennään, mutta otetaanko mamma Kumikana mukaan lenkille?Tänään luvassa ulkoilua aurinkoisessa Kaarinassa. Matkalla haetaan vihdoin pojalle valjaisiin killumaan tunnistelaatta, jossa puhelinnumero siltä varalta, että koiruli joskus kirmaa karkuteille. Samalla luvassa näyttelyhihnan hankinta (viikon päästä ihan eka kerta kehässä!) ja uusi fleksikin voisi maisua, kirjaimellisesti, kun vanhasta on jyrsitty kaikki kumiosat pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!