torstai 17. marraskuuta 2011

Kaamos

Pimeetä on. Vissiin jossain vaiheessa päivää ei oo, mutta sillon mä yleensä oon päikkäreillä. Sit mut taas raahataan pihalle (tykkään kyllä ulkoilla, mut päikkäreitten jälkeen käyn yleensä vähän hitaalla) ja puetaan heijastinpukuun. Välillä pukeminen on vähän vaikeeta, ku en jaksa nostaa kuonoanikaan. 


Oon muuten saanu uuden heijastinpuvun, tollasen Hurtan Lifeguard-mallisen. Vanhassa tarrat ei pysy enää kiinni ja se alkoi tippua kesken matkan. Mut tää uus on oikein hyvä, heijastaa tosi hyvin ja on ihan tyylikäskin! Mut tosiaan se pukeminen on välillä vähän vaikeeta.


Sit ku lenkki on suoritettu, voin siirtyä taas päikkäreille. Esimerkiks Apinan, tai jonku muun pehmon kanssa.Huoh. Jokohan kohta tulis lunta ja vähän valosampaa (ja vähemmän kuraisempaa)... Miten te blogikoirakamut selviätte tästä pimeästä kaamoksesta?

5 kommenttia:

 1. Pimeää on. Aamusta iltaan. Luntakaan ei sada silloin kun sitä toivotaan. Keväällä varmaan sataa sitten kun pitäisi tulla kesä.

  Kaamoksesta selvitään toinen toistamme tukien. Sohvalla tai sängyssä köllötellen. Tosin kotiväki joutuu käymään välillä töissä, mutta Olli-onnellinen saa senkin ajan köllötellä kaikessa rauhassa. Lisäksi hyvä ruoka auttaa jaksamaan.

  VastaaPoista
 2. Mä allekirjotan ton tunteen: väsyttää. Varsinkin kun ihmisväki herää klo 5. Aattele, kello VIISI!!! Meikämäykky on sillon vielä ihan untenmailla ja eiku raahataan PIMEESEEN ulos.

  Joo, mä taidan kans pötkähtää pitkälleni lattialle. Miettiköön sitten miten mut kierittävät ulos.

  Lunta? Kato, Jalo, tosta mä en vielä tiä mitään. Mut tää kura ei oo kyl kivaa.

  VastaaPoista
 3. Koiran piristyskeinoja pimeään meillä ei ole oikein keksitty, mutta vilkkuvalo ulkoiluun ilostuttaa kyllä emäntää, koira kun näyttää ihan pötkylältä disco-pallolta ;D

  VastaaPoista
 4. Apua, miten suloiset kuvat! <3<3<3

  Meillä on yksi kaamosväsymyksestä (lue: syntymälaiskuudesta) kärsivä pitkuliini ja yksi ikiliikkuja valkoinen. Mäyräkoira pitää aina väkisin kantaa ulos, mutta Rilla-neiti päivystäsi pihalla, vaikka vuorokaudet ympäri.

  Tosi hienon heijastinliivin olette hommanneet, hyvä-hyvä!

  VastaaPoista
 5. Me tehdään niinkuin Olli, kilpaillaan sohvan herruudesta! Ja ihminen itse tulee tänne katselemaan Jalon poseerauksia, en tiennytkään et tipsut on näin valokuvauksellisia :) Aivotoiminta herää aina vähäks aikaa kun naurattaa!

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!