torstai 24. marraskuuta 2011

Kuraisen torstain turinaa

Mamma kysyy, että mitä te blogikamut syötte? Kun mä oon kuulemma nirso. Jauhislihaan sekoitettuna menee melkein mikä vaan, mutta muuten oon aika valikoiva noitten ruokien suhteen. Niinku esimerkiks tällanen näytepaketti, joka saatiin kiltiltä eläinkaupan tädiltä (kymmenen muun näytepaketin ohessa, joista muuten mikään ei ollut riittävän hyvää). Siinä on erilaisia partikkeleita (tää oli eläinkaupan tädin kommentti). Tykkäsinkin sellasista isoimmista nappuloista, mutta noi muut erottelin ja jätin syömättä. Näppärää, eikö!


Pissasin tänään muuten kurahaalarini sisään, kun tassuni hulahti lahkeesta läpi ja puku meni vähän vinksalleen enkä sitten saanut sihdattua pissiä oikeasta aukosta ulos. Ei ollu kivaa. Kurakelit sais jo loppua ettei tollasia typeriä haalareita tarttis käyttää...

2 kommenttia:

  1. Täällä ollaan melkein kaikkiruokaisia, vain salaatti jätetään jäniksille. Mutta tosi hienosti olet erotellut maukkaat ja vähemmän maukkaat nappulaat toisistaan. Osaatko erotella matolääkkeetkin noin hienosti?

    VastaaPoista
  2. Täälläkin ollaan ihan vaikuttuneita Jalo-herran erottelutaidosta, hihhihhih!

    Meille on sattunut hyvin syöviä koiria ja ainakin Rilla söisi varmaankin ihan mitä vaan. Koirien pääravinto on Brit Caren riista-perunanappulat, joiden sekaan laitan raejuustoa ja joskus juustoraastetta tms.

    VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!