maanantai 20. helmikuuta 2012

Aurinkoisella säällä

Mamma piti lupauksensa ja vei mut mettälenkille. Tällä kertaa oltiin ihan sopuisasti, mamma oli hyväntuulinen, eikä sillä menny lunta kenkiin vaikka mentiin välillä umpihangessa (kuulemma Hurtan pinkit säärystimet on superhyvät lumisuojat). Aurinko paisto, mammalla oli taskussa ilmakuivattua ankkaa ja mä olin siks oikein nätisti. Sain vähäsen jopa juoksennella vapaana. Sit mamma otti musta hirveesti kuvia, niinku esimerkiks tän:


Mettässä oli hirmusesti lunta...

Tässon nää mamman säärystimet.

Tääl me oltiin!

Osaan mä kyl poseerataki.

Ja juosta, lujaa!Aurinkoista päivänjatkoa plokiystäville!

8 kommenttia:

 1. Onpas sulla ollut kiva päivä ja meidän äippä on ihan kateellinen sun äipän säärystimille. Niitä olisi tänään tarvinnut iltalenkillä, kun kaikki metsäpolut oli täynnä lunta. Me kuulemma odotellaan, että joku muu aukaisee polut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mamman säärystimet on kyl hianot! Mun kaverilla Millillä on samanvärinen takki ja panta ja hihna kans, se on vähä cool, mut mä en oikeen huolis kyl pinkkei varusteita ku oon kuitenki poika...

   Poista
 2. Oot tosi sporttisen olonen nuorimies. Sääli ettet asu lähempänä, ois voitu leikkiä joskus yhessä. Mekin ollaan hyviä juoksemaan ja poseeraamaan.
  Opri ja Ainu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä oon supersporttinen (toisin ku mun mamma)!:D Mua kannattaa kyllä tulla morjenstaan pidemmänki matkan takaa, et tervetuloo vaan tänne Turkuun!:)

   Poista
  2. No hitsi, vast vähän aikaa sitte olin siel Turkus näyttelemässä. Jos ois tajuttu ni ois tehty treffit. Mä jätin kyl viestin sinne näytelmäpaikan ulkopuolelle.

   Opri

   Poista
  3. No oho. Se oli varmaan se sama näytelmä, johon munki piti mennä, mut mun lahopää mamma unohti ilmottaa mut. Ilmottelepa seuraavan kerran ku oot tulossa tänne... Mä käyn haistamassa sun viestin jos liikun näytelmäpaikan suunnalla!

   Poista
 3. Hepskukkuu! Hienosti pyyhällät lumihangessa ja äippäsi säärystimet on mainiot. Olisko niitä Bassen koossa... meillä on kurja ongelma, kun lumi paakkuuntuu Bassen ympärille ja loppumatka lenkistä on sellaista hajareisin haapottamista, että naurattaa ja surettaa ;D)
  Eikö sun paksuun turkkiin tartu lumi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl munki turkki kerää lunta, varsinki sellasella nollakelillä. Sit aina pysähdyn ja nostan tassuja ja uikutan vähän, ja mamma tulee puhdistaan kikkareet varpaitten väleistä, ne on inhoja :( Mut ei mul kyl muuten kauheesti. Mites joku sellanen haalari, mulla on viime talvena fleecehaalari pahimmalla lumikikkarekaudella, se toimi aika hyvin. Nyt oon kasvanu haalarista jo ulos eikä sopivaa oo löytyny tilalle...

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!