sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Siivouspäivä

Siivouksessa paras osio on pölyjen pyyhintä. Meillä on tollanen erittäin ihana pölyhuiskanen, jota mä rakastan yli kaiken. Välillä kaivan sen ihan omatoimisesti kaapista ja leikin huiskasen kanssa hiukan. Huiskanen on kevyt ja pehmeä, siis helposti heiteltävä ja paikasta toiseen kuljetettava. Varsi on mukavan pehmeää muovia pureskeltavaksi. Niin ja kyllä se ne pölytkin puhdistaa ihan hyvin. 

 

Sit pölyjen pyyhinnän jälkeen on vuorossa imurointi. Siitä mä en erityisemmin pidä, kun imurit pitää hirvittävää meteliä, mutta nykysin voin kyllä jo oleskella samassa tilassa metelihirviön kanssa suhteellisen rauhallisena. Ja niin! Meille tuli tällanen uusi imuri, Dyson! Sen nimi on animal pro, siks mäkin tykkään siitä.


Mamma ja pappa väittää, että musta lähtee vähän karvaa joskus, ja tää on kuulemma erityisen hyvä vehje sen irtokarvan poistamiseen (eivät ne sentään minua imuroi, vaan lattioita). Edellisenä päivänä oli vanhalla imurilla imuroitu, ja tuossa säiliössä näkyy nyt karvamäärä, joka irtosi matosta animal pro -imurin kanssa. Aika tehokas. Matoista tulee mukavan pöyheitä, joten imuroinnin jälkeen niissä on taas mukava kölliä, kun isäntäväki jatkaa lattioiden pesulla.

Kauheen rankkaa tää siivoominen..

Tänään aamulenkillä vastaantullut rouva kysyi, että olenko mä sellanen koira, joka just varastettiin turkulaisen kaupan pihalta. Täti sitten tiedusteli kautta rantain muun muassa ikääni, mammalle tuli kai vähän sellainen olo, kuin täti olisi epäillyt minua siksi varastetuksi koiralaiseksi. Mutta hyvähän se on, että ihmisväki on valveutunutta, vaikka tämä varastettu koiralainen onkin ilmeisesti jo palautunut hyväkuntoisena kotiin! 

3 kommenttia:

 1. Kummallista, että joku vielä uskaltaa jättää koiran kaupan eteen asioinnin ajaksi. Sehän on sama kuin jättäisi siihen 1000 euroa rahaa ja odottaisi, että seteli on samassa paikassa palatessa.

  VastaaPoista
 2. Joo, mua ei kyllä oo ikinä jätetty mihinkään yksin nököttämään, eikä tulla jättämäänkään, mamma alkaa voida pahoin pelkästä ajatuksesta, että mä katoaisin johonkin... :(

  VastaaPoista
 3. Hyvä että ollaan valvoutuneita, mutta ei varastettu aikuinen rotukoira todennäköisesti enää pääse rauhallisille päiväkävelyille. :'( Ainakaan varkaiden toimesta. Se on pentutehtaassa odottamassa toimenpiteitä.

  Mutta "onneksi" välistä varkaat ovat myös ajattelemattomia lapsia tai muuten vaan amatöörejä.

  Möh, masentavaa tekstiä näin sunnuntaipäivään. Mutta alunperin meinasin kommentoida imuria. Onnea rysonista! ;) Meillekin hommattiin sama vehje mutta allergy-versio. On niin paljon parempi kuin vanha imuri.

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!