lauantai 18. helmikuuta 2012

Pyykkipäivä

Mamma pyykkäs mun kaikki pedit. Siis ne kolme, ei mulla sen enempää oo. Tänään sain petivaatteeni takasin, puhtaina. Puhdas peti on kuulkaas aika kiva juttu, ainaki mun mielestä, ku mä oon tällanen siisteydestä pitävä yksilö.

Mun mielestä tosin tän pedin olis voinu jättää näinkin:

Jos katot oikein tarkkaan ni näät mun pöyhkeen turkkini...

...mut mamma sano, että mun pitää tulla pois tuolta pussukasta, sinne kuuluu kuulemma vaan toi tyyny ja mä kuulun sit siihen pussukan päälle. Jaa.


Mut ihan hyvä täs päälläkin on kölliä. Vaikka ei toi mun petini oo yhtään niin pöyhee ku sillon ku mä sain sen, päällinen on kovettunu pesuissa. Mut mä oon saanu sit sitä muhkeuden katoamista paikkaamaan noi pari tyynyä, niitten sekaan on kiva kaivautua.


Ja sit tietty jos omat pedit tuntuu kovilta ja tympeiltä, voi aina mennä mamman ja papan petiin, se vasta pehmonen onkin!

2 kommenttia:

  1. Pääsekkö sä ihan itte hyppään tonne ihmissänkyyn? Mä en oo notkee, oon tulle meijän äippään, köntys.

    VastaaPoista
  2. Joo, tossa on sellanen pieni reuna, jonka kautta mä kiipeen! Mut sohvalle loikkaan ihan suoraan, oon opetellu, ku mamma vihdoin tajus laittaa siihen maton alle ettei mun tassut varsinkaan alastullessa luista. Kyl säki pääset ku harjottelet vaan kovasti!:)

    VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!