sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Sadetakki myynnissä!

Jalo sai eilen uuden sadetakin, sillä viimeisimpänä sadekelipäivänä huomasin vanhan takin jääneen (taas) pieneksi. Herra koiran rintakehä miehistyy, ja tuntuu, että selkäkin on saanut taas vähän lisää pituutta. Mutta uuden takin tultua taloon jää vanha tarpeettomaksi. Myynnissä siis Hurtan sadetakki, koko 36, väri erittäin tyylikäs maastonvihreä. Käytetty vain muutamia kertoja, sillä hankittu "kakkostakiksi" kevään pahimpien kurapäivien aikaan, kun toinen takki ei ehtinyt kuivaa lenkkien välillä... Kunto uudenveroinen. Hinta 20 euroa, siihen kuuluu myös postituskulut. Koska lukijoiden joukossa on pikkukoiria, kokeillaan kaupantekoa ensin tätä kautta ennen perinteiseen huuto.nettiin siirtymistä!

Lisätietoja takista esim. Peten koiratarvikkeen sivuilta. Kiinnostuneet laittakoot sähköpostia mtalin(at)utu.fi, kiitos!

Kuvien malli on herätetty kuvaustilannetta varten päiväuniltaan, minkä vuoksi mallilla on kuonollaan erittäin tympääntynyt ilme...


4 kommenttia:

 1. Jouduksää ulkoilemaan sadesäällä?
  Niin määki joskus, mutta yritän välttää märkiä tilanteita ja lyödä neliraajajarrutuksen välittömästi sadekelillä maahan. No way, että lähtisin vapaaehtoisesti kastelemaan itseni.

  VastaaPoista
 2. Jooo! Ei mua kyl pieni sade haittaa, ja mamman iloksi tykkään erityisesti lätsytellä lätäköihin jokaisen tassuni voimalla, mutta toi viimesin sadekelipäivä oli kyl kamala, ku tuuli ja vettä tuli kuono ja korvat täyteen, näytin ihan uitetulta ja sekös syö miestä, näin keväisin kun pitäis näyttää komialta jos sattuu tyttöjä tuleen vastaan.

  VastaaPoista
 3. Hehe, kyllä on saatukin kuviin vangittua todella elävästi mallin mielipide tilanteesta :D

  VastaaPoista
 4. No mutta! Minkäslainen se uus takki sitten on? ;)

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!