maanantai 2. huhtikuuta 2012

Takatalvi

Ai kauhee ku viime postauksesta on aikaa. Mammalla on ollu muka kiire. Oikeesti se on ollu vaan tosi laiska... Masentavaa, kun hyvin alkanut kevät vaihtui lumimöhnäsohjoon. Mut tossa yks ilta, ku oli vielä kuulas kevätkeli, käytiin vähän leikkimässä mun hyvän ystäväni Millin kanssa. Mut kuvitelkaa, mä en päässy vapaaksi. Kuulemma karkaan, kerran oon samassa paikassa kirmannut jo autotielle. Joten olin kiinnitettynä tollaseen 15 metriseen (aivan liian lyhyt) jäljestysliinaan. Ystäväni Milli keksi kuitenkin, että tarttumalla siihen mun liinaan mä en solmiudu risukkoon ja puihin, vaan päästään eteneen tosi vauhdilla. Vähäks kätevää!

(kuvista kiitos Pauliinalle!)Milli <3 Jalo

3 kommenttia:

 1. On ne kyllä ihania ja komeita! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä ku mammas laiskanputki päättyi ja saatiin susta tietoja ja viälä upeitten kuvien kera. Joo. Tommonen liina roikkuu meijänkin naulassa. Pyry-papan peruja. Mutku me koirapojat ollaan niin tiadon halusii, että pakko on lähtee ku avara maailma tai naapurin koiratyttö kutsuu.

  VastaaPoista
 3. Mitäköhä meiän mammat tykkäis, jos niitäkin pidättäis joku naru? Tosi epäreilua musta tollanen... vapaana pitäisi pienten koirapoikien saada tutustua ympäristöön! Mut kuulemma on kauheesti kaikkia vaaroja, että se liekanaru on meidän omaks parhaaks...?

  Taas mun mammaa on vähä laiskottanu, mut nyt se on taas saanu aikaseks siirtää upeita kuvia upeasta ulkomuodostani koneelle, ehkäpä ne päätyvät kohta plokiinki asti :)

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!