perjantai 14. syyskuuta 2012

Gaumeita uutisia

Varmaan tästä onkin jo moni lukenut, mutta linkitetään silti...

Esteri ja Daphne, tällä hetkellä varmasti ainakin Varsinais-Suomen tunnetuimmat koiralaiset, joutuivat maanantaina pahaan kiipeliin. Mun mamma onneks luki uutisen asiasta vasta siinä vaiheessa, kun toinen koirista oli jo saatu pelastettua, muuten olis varmasti ollu edessä unettomia öitä ja kasoittain niistettyjä nenäliinoja...

(Kuva: Iltalehti)

Hui kauhia, mikä ajatus: joutua nyt rotkon pohjalle moneksi päiväksi! Ja vielä juuttua kaulapannastaan kiinni, kuten kävi Esterille. Gaumeeta, kerrassaan. Onneksi pienet koiralaiset saatiin turvaan ja pelastusväkikin on nyt viisaampi siinä, kuinka toimia, jos vastaavanlainen tilanne tulee eteen uudestaan. 

Varovaisia olkaa, mäyrisläiset ja toki muutkin, ettette putoa rotkoon vainun perässä kiitäessänne! 

12 kommenttia:

 1. Tuttu juttu on, äippä linkitti jutun naamakirjaansakin, kun oli niin onnellinen pelastusoperaation onnistumisesta. Hienoa työtä tekivät ja toivottavasti sekä pelastajat että koirat saivat hyvät iltapalat.

  t. Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni on kotomaa, jossa pelastuslaitos värvätään pienten karvakorvienkin avuksi <3

   Poista
 2. Juu, kiitokset kaikille pelastustyöhön osallistuneille!

  VastaaPoista
 3. Joo, eikö ookin kamala juttu! Juuri tämän takia ei Maurikaan pääse enää Nuuksiossa vapaana juoksemaan, se on ottanut kahdesti hatkat yli tunniksi,ja olen sieluni silmin nähnyt sen virumassa jossain rotkossa selkä poikki....hyi olkoon! Ihanaa että on noin omistautuneita pelastajia, jotka ei antaneet periksi ennenkuin tytöt oli saatu rotkosta pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuui, tällä emännällä olis jo sydänkohtaus tullu, jos pieni herra Jalo karkais tunniksi. Sitä aina kuvittelee pahinta... toisinaan se on ehkä hyväkin, ettei ole turhan luottavainen ympäröivän mualiman turvallisuuteen. Onneksi nämä koiralaiset (ja myös Mauri!) selvisi reissuistaan ehjin nahoin :)

   Poista
 4. Hui, mikä tapaus! Onneksi seikkailu päättyi onnellisesti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin o! Mut arvaapa vaan saanko mä tän jälkeen lenkuroida vapaana sitäkään vähää mitä tähän saakka, todella mälsää...

   Poista
 5. Oli kyllä gaumea juttu! Toivottavasti Paavo ei tajua, että suvussansa on myös luolakoiraa! Se hyvä puoli jutussa oli, että tajusin bretonin bassetin (tai miten se nyt kirjoitetaan) olevan ihana koirarotu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, en ollu nimestä kuullukaan mutta googlettelu kertoi rodun olevan aikas kivan oloinen!:)

   Poista
 6. Mua kanssa kylmäsi tämä uutinen - ja jotenkin, edes uutisesta muuta tietämättä kuin otsikon, arvelin, että aivan varmasti siellä on hullunrohkea mäyräkoira kiipelissä. Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin ja kumpainen toipuu traumoista ennalleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyriksellä on ison koiran ego ja pienen luolakoiran rohkeus, vaarallinen paketti toisinaan... Onneks tässä kävi lopulta hyvin :)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!