sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Eka joulupaketti!

Gaumeen kiireinen ollu toi mun mammani tässä viime viikot, oon ollu hirmu paljon yksin, kun emäntä on painellut töissä tukka putkella. Huomenna vielä muutaman tunnin yksinäisyys, ja sitten mulle on luvattu joulunpyhien ajan tauotonta seuraa, odottelen pitkiä lenkuroita ja rapsuttelutuokioita!

Koska aattoaamu menee mamman tuntien perinteisessä töihinlähtökiirekaaoksessa, sain ekan joululahjan jo tänään. Niitä on kattokaas niin paljon, että ei kaikkia kuulemma voi samaan aikaan avata! 

Kuvassa taustalla hengailee mun ikiomat joulukoristeet, hiirityttö sekä hiiripoika. Sit kun meillä on joskus joulukuusi, ripustetaan mun jouluhiiret kuulemma siihen alaoksille ilokseni. Siihen saakka saan riepotella hiirulaisia ihan millain vaan tykkään. 

Arvaatteko, mitä paketista paljastui?Jaltsa ja mamma toivottavat kaikille hurjan rauhallista joulua (myös papalle sinne mualiman toiselle laidalle)!<3

10 kommenttia:

 1. Iloista Joulua hurmaavalle Jalolle ja perheelleen!

  VastaaPoista
 2. Jouluiloa Jalon kotiväelle!
  Paketissa voisi olla luu...

  VastaaPoista
 3. Hei Jalo-kulta! Nauti joulunpyhien seurasta oikein täysin siemauksin!
  Muiskut ja iloiset joulut sinne!<3

  VastaaPoista
 4. Siis meinaatko, että nuo hiirulaiset kestävät siihen asti, kunnes teillä on joskus joulukuusi :):):) ? Ja tuo paketti? Ydinluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hiirulaisia (niinku muitakin pehmoja) kohdellaan suurella rakkaudella ja hellyydellä <3

   Luu, muttei ydin-sellainen!:)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!