keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Maaliskuisia tähyilypaikkoja

Maaliskuu on mälsä siksi, että
- mun mamma on ollu gaumeen kiireinen ja stressaantunu
- on kylmä, mikä ei sinänsä haittaa, mutta kun toi talvi on jatkunut jo iäisyyden
- putkiremppa lieveilmiöineen ärsyttää ja edetessään aiheuttaa entistä enemmän ärsytystä

Maaliskuussa on kivaa se, että
- mun pappa tulee koht taas kotiin
- kohta alkaa varmaan jo lämmetä
- ollaan käyty kivoilla metsälenkuroilla
- oon nähny mun kameleita Lunaa ja Milliä

Oon myös löytäny uuden tähystyspaikan. Mamma on mua koittanu opettaa tohon jo pitkään, mut oon vähäsen arastellu kipuamista noin korkeelle. Nyt oon tän kevätvalon innoittamana alkanu kiivetä tohon usein aamuisin tsekkaamaan päivän säätilan. Takatassut papan tyynylle, etukäpälät ikkunalle ja katse ulos takapihalle. (Oikeesti oon kyllä niin pieni, etten nää ku parvekkeen, palan taivasta ja ehkä joskus jonku lokin.)


Toisenki kyttäyspaikan oon löytäny. Mun isopapan luona saan oman tuolin ikkunan vierelle, josta voin tähyillä takapihalle. Siitä menee vierestä kävelytie, jossa kulkee paljon koiria. Sit tossa edessä on toi lumikinos, siinä on isopapan järjestämä linnunruokintapiste. On kuulkaas tapahtumaa kerrakseen!


Sit mamman stressiä lieventääkseni mä vein sen yks päivä tonne Ruissalon Kuuvannokkaan. Se on kuulemma yks Turun kauneimmista alueista. Siel me sit istuttiin, hiljaisuudessa, ja tuijoteltiin merelle jäiseltä auringon lämmittämältä kalliolta. Kameraa ei tietty ollu mukana, mut saatte fiilistellä lisää näitä Lumia-kuvia nyt sitte.
Perjantaina mun mammalla on tentti, sit ehkä helpottaa tää kiire ja hermojen kiristely hetkeks. Sit mamma aikoo rentoutua punaviinin kera, mä saan kuulemma ekstra-annoksen jauhislihaa ja ehkä jonku hyvän luun.

Hyvää loppuviikkoa, kamut!

8 kommenttia:

 1. Aika mainio toi sinun ylin kuva, jossa katselet ulos. Hiano tähystyspaikka, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäisin, jos voisin tuijotella ohikulkijoita, mutta tässä asunnossa se ei onnistu, joten taivaalla liihottavat lokit riittäkööt toistaiseksi!:)

   Poista
 2. On hän komea.
  Nuppu tykkää istua ikkunalla ja komentaa alla liikkuvia :) Tyypillistä tipsua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Jalo nauttii ihan vaan päivystämisestä jokirannassa, aurinkoisella kelillä voidaan hyvin jäädä penkille istumaan ja seuraamaan ympäristön tapahtumia!:)

   Poista
 3. Kyl ootkin, Jalo, terhakkana noissa ikkunakuvissa. Ku on kylmää ja ei pääse ulos, niin Ikkuna-Prinssinä olo on poikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin o! Sit ikkunan takana on silleen turvallista olla, ettei kuitenkaan joudu liian liki jännittäviä tilanteita :)

   Poista
 4. Ihanalta vaikuttaa tuo teidän stressin poisto lenkki kallioille. :) Kuukauden päästä on jo täysi kevät! Meillä taas koirat pitää opettaa pois ikkunalta päivystämästä, koska siitä tulee meteli. Takapihalla ei tosin liiku ikinä mikään, mutta joskus joku harakka tai naapuri talon isäntä erehtyy sinne.

  VastaaPoista
 5. Kuukauden päästä saa toivottavasti heittää talvitakin kaapin perukoille, johan sitä on uskollisesti pidetty viimeset viis kuukautta :P

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!