torstai 30. toukokuuta 2013

Terve taas kamelit!

On kuulkaas tapahtunu gaumeesti kaikkee. Mun mamma on ollu (muka) kiireinen, ja mää oon tiätty ollu kans, ni me ei sit olla keretty päivittään kuulumisia. On lämmitä, juu, siks me lenkuroidaan pidemmin aamuvarhaisella tai iltamyöhäisellä. Muutoin mää läkähdyn mun turkkini kanssa.

Kesän eka punkeroinenkin löyty, aikani kun kuopsuttelin niin mamma tajus tutkia mun korvanvierustani ja siellähän se olla möllötti, punkki punkkinen. Muutoin oon ollu ihan terve, mitä ny yhet ripulikakat väänsin yks päivä matolle, ku tuli syötyä vähän liikaa jauhislihaa (olin paastonnu pari päivää, kun tarjolla oli vaan raksuja, ja sit ahmin napani täyteen broilerijauhista - ei hyvä yhdistelmä). Mun Luna-kamelilla on tassu kipee, ja juoksutkin sillä on, ni me ei ihan hirmeesti nyt voida remuta, mut mamman mukaan mä oon ollu tosi leikkisällä tuulella viime viikot, jopa kuukaudet. Se on se kesä, kuulkaas!

Täsä me ollaan, mää ja mun tyttis, joku kuukaus takaperin, nauttimassa ekoista terassikeleistä!


Oon mä kerenny vähäsen mökkeilläkin. Suoritin valvontatehtäviä laiturilla ja siivosin talven jäljiltä rantaa. Tutkin myös hiekan alta paljastuvia maalajikekerroksia.


Sit mä oon lenkuroinu. Muun muassa Ruissalossa. 


Mut mikä tärkeintä! Mä täytin viikko sitte kolme vuotta. Kuvitelkaa, KOLME. Aika hiano ikä. Täs mä oon, mun synttäripäivänä. Oon aika komee, vai mitä?
Mitäs teille plokikameleille kuuluu näin kevään kynnyksellä? 

14 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon 3-vuotiaalle! Komeaksi olet kasvanut, ei voi muuta sanoa. Komea kaunotar on myös tuo sun tyttis, ei ihme, että sua oikein hymyilyttää sen rinnalla. Onni yksillä, kesä kaikilla, punkeillakin. :)

  VastaaPoista
 2. Onnee vaan kauheesti synttäreiden johdosta!

  Karmeita noi punkerot, mutta niiden kanssa pitää vaan yrittää elää ja sopeutua ja käyttää pihtejä.

  t. Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo punkeropihtejä pitää olla aina ja kaikkialla saatavilla. Nyt ei oo kyl hetkeen punkeroisia näkyny, ovat varmaan pelästyny näitä syksysiä kelejä ja vetäytyneet talviunille?

   Poista
 3. Onnea 3 -vuotiaalle, oot mahtava pakkaus! Meilläkin lenkkeillään nykyään ihan aikaisin aamulla tai vasta illalla, muuten ehditään käymään vaan pissalla välillä ja äkkiä sisälle viileään! Mamma sanoikin, että pitäis varmaan keskellä yötä tehdä ne pidemmät lenkit, kun mää en meinaa jaksaa mitään.
  Me ei olla vielä nähty punkkeja, mutta jotain litkuja mamma laittoi mun niskaan. Toivottavasti säkin säästyisit niiltä! Ihanaa kesää sinne teille kaikille, kirjoittele kuulumisia kun taas ehdit!

  T: Timi ja mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei oo kyl ollu yhtään lämmintä, mulla on ollu sadetakki viime päivät päällä ja mamma kaipaa melkeinpä hanskoja, että sellaset kesäkelit täällä :D

   Mul ei oo laitettu litkuja, ku mamma on epäileväinen niitä kohtaan, gaumeita myrkkyjä kuulemma. Taistellaan punkeroisia vastaan kammalla ja punkkipinseteillä...

   Poista
 4. Miljoonasti onnittelumuiskuja kolmevuotiaalle! Mä oon vähän kade tosta yhestä kuvasta, jossa sä oot sen supersöpön tytön kanssa. Mäkin voisin mielelläni tulla sun kanssa terassille. Sä oot komee herra, toi viimenen kuva varsinkin on mun (ja emännän mielestä myös) mahtava, kun tuuli tuivertaa sun tukkaa. Muiskut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirkkunen, koska sä tuut mun kanssa terassille? Otan sut ilomielin avosylin vastaan! <3

   Poista
 5. Isosti onnee sulle Jalo! Kolme vuatta on mukava ikä ja sitten sulla on vielä Tyttis. Sekin on upeeta. Viätä hiano kesä!

  VastaaPoista
 6. Onnea vaan mahottomasti sulle Jalo! Oikein on komeita kuvia ja kaikkea hianoo oot päässy jo tänä kesänä tekemään. Mukavaa loppukesää sulle ja tyttikselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kesää on vielä paaaljon jäljellä, nautitaan siitä!:)

   Poista
 7. Mukavaa ja rentoa Jussia! :)

  ps. mahtava tyttis ja oikein edustava yhteispotretti :)

  VastaaPoista
 8. Jaltsa nyt takaisin sorvin ääreen!!
  Terveisin ystäväsi Milli

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!