perjantai 6. syyskuuta 2013

Perjantaipäivää

Arvatkaas mitä! Me muutetaan taas. Kyllä, taas. Mammalla viiraa päässä, sanon minä, mutta kuulemma uudessa kodissa tulee oleen valtaisan suuri parveke, jossa mä saan sit hepuloida ja nuuskutella ja nukkua päikkäreitä. Muistelen vaan, että siitä ei oo montaakaan päivää, kun mun mamma vielä vannoi, ettei muuta enää ikinä...

Muuttohärdelliin on vielä hetki aikaa, ni nyt voi ottaa vielä aika rauhallisesti. Käytiin Lunan kans yks päivä Raisiossa Haunisten tekojärvellä lenkuroitsemassa. Se oli kiva paikka,  mut eläimet ei saa uida siellä ollenkaan, kun sieltä otetaan juomavesi. 

Viikonlopuks on luvattu hurjan lämmintä, mut mun mamma on töissä. Ehkä vähäsen kuitenki vois käydä köllimässä jossain puistonurmikolla... Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä kameleilla on?

6 kommenttia:

 1. Jalo, reviirisi laajenee taas muuton myötä. Kohta olet koko kaupungin kunkku, kun olet ehtinyt merkata kaiken omaksesi. Tuo on joka koiran unelma. Kaupungin kunkku, ajatteles nyt, Jalo! Onneks olkoon!

  VastaaPoista
 2. Harmillisesti muutetaan vaan korttelin päähän (oikeesti se on hyvä juttu, ni Vartiovuori ja Kupittaan puisto on edelleen lähilenkurointipaikat!), mutta
  joo-o, reviiri sen kun laajenee, pitää ruikkia entistä ahkerammin et kaikki varmasti tietää et mitkä on mun hoodit! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan vaan kotoillaan. Äippä menee siänimettään, muttei aikonu ottaa meitä mukaan. Ollaan muka haitaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitää, mitenniinmuka haitaksi?! Koiriahan käytetään tryffeleittenkin etsintään, kyllähän te pojat ny torvisienet sun muut löytäsitte paljon ihmisväkeä etevämmin!

   Poista
 4. Vähänkö sä näytät nautinnollista ilmettä tossa tokassa kuvassa. Kyllä tommosesta lenkistä varmasti nauttiikin!
  Onnee jo etukäteen siitä tulevasta jättiläisparvekkeesta! Mäkin haaveilen sellasesta, siellä ois ilo haukkua kaikki ohikulkijat.
  Meillä ei oo hirveesti suunnitelmia viikonlopuks, mennään varmaan ulkokirppikselle käymään ja sit hengaillaan ulkona ja juodaan auringonpaistetta!
  Muiskut viikonlopuks!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyl tiiä näänkö siitä partsilta mihinkään. Mut ainaki voin tuoksutella kaikki ohileijuvat haisut!

   Metsälenkurointi on aina nautinnollista! Kuten myös ulkonahengailu. Löysiksää Mirkku ulkokirppikseltä jotain?

   Muiskut!<3

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!