maanantai 20. lokakuuta 2014

Viileetä

Tervehdys! Syksy on kerenny jo pitkälle... Vähän pakkastakin on jo ollu, ja etenki viimeset pari päivää meillä on ollu vähäsen viileetä, ku öljy loppus. Hups vaan, ja sit ei tullu enää lämmintä vettä eikä tietty myöskään patterit lämmenny enää. Vähän meinas noi pari päivää kestäneet pikkupakkaset jäähdyttää taloa liiaks, mutta mää oon viettäny aikaa tossa ilmalämpöpumpun ja sit tietty mamman peiton alla, oon kyl pärjänny ihan hyvin. Tassupesu on ollu vähä nihkeetä hyisen kylmällä vedellä. Nti Kattisen kanssa ollaankin sit oltu päivittäin assistentteina pihasaunan lämmityksessä, lähinnä laaduntarkkailijan ja työnjohtajan rooleissa.


Parina päivänä paisto oikeen aurinkoki, mutta muuten on ollu kyllä tosi syksyisen nihkee ja sumee keli. Toivotaan siis kuivempia ja kivempia syyskelejä!

Ja nii, mä sain eilen mun hyvän koirakamun Millin viikoks kylään, aikas kivaa kuulkaas!

6 kommenttia:

 1. Kyllä se vakavaksi tuon naamavärkin vetää, kun on kylmää, viileetä eikä öljyä tankissa. Onneksi teitä on kaksi, Nti Kattinen ja sinä, lämmittämässä toisianne kylki kyljessä.
  Talvi on tulossa. Ainakin allakan mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja nyt vielä Milli-kamukin lämppärinä, ja jos ei kyljessä kiinni ni ainaskin viilettää niin vauhdilla ympäriinsä, että muillakin pysyy jäsenet lämpiminä, jos yrittävät yhtään pysyä vauhdissa mukana! :D

   Poista
 2. Meelle on tullu jo talavi! Lunta on monta senttijä. Hyvästi on onneks tarenna pihalla vielä.
  Ee oo kyllä mukavata jos ruppee kylymä hyristämmää. Onneks on sulla tuo kissaneeti kaverina. Ja sittä vielä sehhii Milli. Kaverin kansa tulloo enämpi liikettä ni tarkennoo :)
  Onneks sullon nuin hyvä turkki omastatakkoo. Mulla ruppee kohta olemmaa villalyyssin tarvetta ku on sevverra lyhyt tuo karva itellä.
  Mukavata viikkoo sielä kaveriin kansa leekkiissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kaamee! Täälläkin leijaili tänään muutamia hiutaleita, talvi tulee tännekin!

   Turkki on tosiaan omasta takaa, mutta mamma on jo monta vuotta suunnitellut villapaidan neulomista. Mistäkhän löytyis semmonen mun ja sun kokoiselle passaava malliohje?

   Poista
  2. http://ellit.fi/sisustus/kodinhoito-ja-talous/mayrakoiran-unelmapoolo
   https://www.facebook.com/koiraneuleet
   Nyt puikot heilumaan! tai valmista tilaamaan...

   Poista
  3. Kiitos linkistä! Mäyräkoiramitoituskin lienee suhte soveltuva tällaiselle pitkäselkäiselle, kokeiluun siis! :)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!