sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Sunnuntaita

Turkuun saapui takatalvi viime viikolla, vaikka jokirantaan oli jo ehtinyt Valion jätskikiskakin. Mutta ne suli nopsasti, ja maa alkaa olla taas kuiva ja keväinen. Jalo riemuitsee aurinkoisista päivistä, ja voi niitä kaikkia ihania hajuja, jotka sulava lumi paljastaa altaan!

Ilmojen lämmitessä poju on alkanut hakeutua asunnon viileimpään nurkkaan parvekkeen oven juurelle. Plussana vielä verhot, joihin on kiva kääriytyä!


Jossain välissä herra on keksinyt myös taustalla näkyvän lampun johdon olemassaolon. Johto oli näppärästi jyrsitty viittä vaille katki ihan huomaamatta! Tähän saakka sähköjohdot on saaneet olla täysin vailla huomiota, mutta täytyypä nyt tarkkailla johtojen kuntoa vähän tiuhempaan...

Tänään poju treffasi Tahvon, urheilupuiston alakentällä oli kiva painia. Loppupäivä onkin sitten mennyt melko raukeissa tunnelmissa... Samalla reissulla treffattiin 7-v tipsuherra Ville, joka oli saapunut Turkuun Jalon lailla Nakkilasta, kylläkin toisen Tuulan kasvattina :) Ville oli oikein komea herrasmies, peräti yhdeksän ja puoli kiloa painoakin! Edelleen Turun seudulle toivoisin kovasti tipsutoimintaa, näitä saman rodun edustajia olis kiva tavata useamminkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!