perjantai 22. heinäkuuta 2011

Puuhailuja

Mamma on tehny viime päivinä kauheasti töitä. Ainakin kaheksan tuntia se on ollu välillä pois, ja jättää mut ihan yksin! Julmuri. Mutta keksin taas uuden puuhakohteen. Makuuhuoneessa ihan petini vieressä on iso lamppu. Aikanaan jo hieman maistelin sen johtoa, jonka mamma sitten irrotti pistorasiasta ja piilotti, etten löytäisi sitä uudelleen. Mutta haa, löysin sen, ja sain jatkettua projektiani!Tänään mamma oli taas töissä, yhdeksän tuntia, ja vei minut päiväksi isopapalle hoitoon. Isopapan luona on kivaa, siellä on aidattu takapiha, jonka ohi kulkee usein koiria. Saan vartioida pihaa kuin omaani, ja ennen kaikkea pihassa on minulle oma kuopsutusalue! Saatoin hieman kaivaa myös muita kohennusta kaipaavia piha-alueita. Lisäksi vein mamman isän lenkille merenrantaan, hän seurasi minua ihan kiltisti.

Vielä huomennakin mamma on töissä, mutta sunnuntai on vapaa, ja mamma lupasi, että silloin tehdään jotain kivaa yhdessä! Ja sitten pappa tuleekin jo tiistaina kotiin!

2 kommenttia:

  1. Onpa hienosti tuunattu johto! Voinko mä muuten laittaa linkin sun plokiin mun plokista?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mä oon omasta mielestänikin tosi taitava tuunaamaan ja sisustamaan, mamma ja pappa ei vaan tajuu... Eikä ne vielä oo löytäny kaikkia mun projekteja, sängyn alla on sellanen joku modeemihässäkkä, jota oon jo pitkään vähä tuunaillu, mutta se on vielä kesken!

    Laita vaan linkki :)

    VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!