torstai 28. heinäkuuta 2011

Karmiva automatka

Eilisellä lääkärireissulla sattui ja tapahtui. Herra koira matkustaa takapenkillä valjaissa, joista menee pieni turvavyö siihen samaan vastakappaleeseen, johon ihmisten turvavyökin kiinnitetään. Keskellä Kaskenmäkeä alkoi sitten rääkyminen. En olis ikinä uskonut, että pienestä koirasta lähtee niin kamala ääni - siis todellakin sellainen nyt tapetaan sikaa -kiljunta. Mies pysäytti auton ensimmäiseen pysähtymiskelpoiseen paikkaan ja minä sukelsin takapenkille apuun. Herra koiran kynsi oli juuttunut sinne turvavyön vastakappaleeseen, sinne koloon, mihin se turvavyökin menee. En tiedä miten se sinne onnistui ujuttautumaan, mutta tassu saatiin irti vasta, kun sain turvavyön irrotettua siitä vastakappaleestaan.

Ja voi hyvänen aika sitä uikutusta ja surkeuden määrää, joka koirasta huokui, kun tassu vihdoin oli irti. Sitä pidettiin korkealla ja se väpätti ja lerpatti, mamma huomasiksä että mua SATTUI, kammottava vaarallinen turvavyö, hirvittävä tuska ja kipu, pääsenhän nyt etupenkille sun syliin jooko turvaan?!?

No oikeasti se kynsi vaan jäi jumiin, eikä mitään pahempaa onneksi sattunut. Tassu ei ollut edes yhtään arka tapahtuneen jälkeen, joten kaikki tämä rääkyminen ja uikutus johtui vain siitä säikähdyksestä, että apua, nyt jäin jumiin.

Sydän hakkasin kyllä kahtasataa, se huuto oli jotain niin infernaalista...

2 kommenttia:

  1. onneksi ei sattunut pahemmin ja matka pääsi jatkumaan ihan normaalisti! (:

    http://tassunjalkisydamessaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Juu, kunnialla selvittiin, vastaisuudessa pitää kehitellä sen vastakappaleen ympärille joku suojahommeli, ettei tapahdu uudestaan.

    VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!