sunnuntai 14. elokuuta 2011

Viime aikoina ei ole tapahtunut mitään erityistä. Ilmat on alkaneet viilentyä, se on aika kivaa, kun ulkona jaksaa taas touhuta enemmän. Mamma on tehnyt töitä, ja minä olen loikoillut kotona papan (ja pupun) kanssa.


Täit saatiin häädettyä, ja oon päässyt taas leikkimään koirakavereiden kanssa, kivaa! Tapasin lenkillä kivan mäyräkoirapojan ja koirapuistossa sekarotuisen pystykorvatytön, kyllä nyt taas kelpaa, kun saa leikkiä!

Mutta taas sattui ja tapahtui... Kesällä ihmiset kuljeskelevat pullojensa kanssa kaduilla, ja rikkovat niitä - en ymmärrä miksi. Kovin ollaan yritetty väistää siruja, mutta niinpä vain pääsi vahinko käymään, ja tassuuni tuli haava. Se on onneksi anturan syrjässä, ja paranee toivottavasti nopeasti, mutta tuntuu silti inhalta, kun tassussa on reikä.


Mamma puhdisti haavasta eilen kaikki töhkät, olin kauhean kiltti ja koitin vain avustaa mammaa kovasti nuolemalla tassua samalla. Sitten tassu desinfioitiin, ja nyt saan ulkoillessa siihen sideharson ja tohvelin päälle, tässä kuvassa minulla on tohvelina mamman Hello Kitty -sukka (joka vähän mustui katupölyistä).

Kaikki koiraystävät, varokaa lasia!


2 kommenttia:

  1. Joo, jotkut eivät yhtään aattele muita ja varsinkin, että me tassuttelijat niistä lasinpalasista voidaan saada pahojakin vammoja. Mää puhallan täältä aimoannoksen parantavaa hönkäystä. Puuuuh... Tuu pian terveeks!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Myrsky parantavasta puhalluksesta, tassu alkaakin olla jo parempi!:)

    VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!