sunnuntai 28. elokuuta 2011

Mietteitä

Katottiin mamman kanssa telkkua yks ilta. Tuli kaks jaksoa putkeen ohjelmaa nimeltä Eläintenpelastustiimi. Siitä tuli mun lemppariohjelma!

Mutta siinä oli aika surullisia kohtaloita... Tulipalo, jossa kuoli kasvattajan kahdestakymmenestä viidestä koirasta yli puolet, ja koirien omistaja paloi pahasti yrittäessään pelastaa lemmikkejään palavasta talosta...


Kaltoin kohdeltuja koiria, jotka joutuivat viettämään elämänsä pienessä aitauksessa ilman juomakelpoista vettä kirppujen vilistäessä satapäisenä laumana pitkin turkkia... Näistä kaksi haukkua piti lopettaa käytöshäiriöiden vuoksi, yhdeltä pikkukoiralta poistettiin pahoin repeytynyt silmä - mutta hän sai sittemmin hyvän kodin yksisilmäisenä!


Kissanpentu, joka oli jostain syystä eksynyt emostaan ja jäänyt jumiin tiiliseinän sisään. Mutta hänetkin saatiin pelastettua, ja hän sai paikan sijaisemon pentueesta, ja myöhemmin hyvän kodinkin vielä!


Surullisia ovat silti monet eläinkohtalot, eikä tällainen pieni koira voi ymmärtää, miksi jotkut ihmiset eivät välitä. Mamma seurasi ohjelmaa kyynel silmäkulmassa, ja kyllä mullekin tuli paha olo, kun näin, kuinka huonosti joillakin koiralaisilla ja kissalaisilla asiat ovat.

Onni on hyvä koti <3

3 kommenttia:

  1. Meil ei voi tota ohjelmaa katsoo, ku äippä näkee painajaisia. Se on niin mimosa. Mut Jalo, kuule hei, meitä on onnistannu!

    VastaaPoista
  2. On meitä onnistanu <3 Vielä ku mamma tajuis syöttää naudan paistijauhelihaa eikä mitään typeriä kuivanappuloita, ni asiat ois toooosi hyvin!

    VastaaPoista
  3. Ps. Katottiin tätä eilen aamulla, molemmat tuijotti tv:tä herkeemättä :)

    VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!