tiistai 30. elokuuta 2011

Nyt mammaa jännittää...

Nimittäin herra koira on menossa viikonlopuksi yökylään. Mamma suuntaa kohti Tamperetta edustamaan häihin, yksinään, sillä mies seilaa jossain aavalla ulapalla (=Vaasan satamassa). Armas koiravauva menee siis koko pitkäksi vuorokaudeksi hoitotädin luo.

Nolottaa ihan myöntää, mutta tämän ensimmäisen vuoden aikana herra koira ei ole kertaakaan ollut yli yön hoidossa yhtikäs kenenkään luona ilman mammaa tai pappaa. Ehkä nyt on aikakin.

Herra koiraa tuskin ehtii jännittää, sillä hoitopaikassa odottaa hyvä ystävä, Milli-tyttö.


Millin kanssa ollaan oltu yhdessä vauvasta saakka, eka tutustuminen vain viikko Jalon kotiutumisen jälkeen... (Tällöin viriili herra koira myös ensimmäistä kertaa yritti nylkyttää, tosin kohteena oli Millin pää. Huomatkaa myös vaatimaton kokoero, kertonee pikkukoiran egosta.)


Milli toiminee Jalon pätevänä henkivartijana, ja Pauliina hyvin pätevänä hoitotätinä, joten eiköhän mammakin uskalla juhlia häitä rauhallisin mielin :)

4 kommenttia:

 1. Siis sä pääset hyvän kamun luo yökylään! Voi että, kun teillä tulee olemaan riemukasta. Siks äippäs ei kantsuu olla yhtään huolissaan.

  VastaaPoista
 2. Alma kertoo että hoidossa on kivaa! Siellä saattaa saada enemmän makupaloja ja koirakaverin kanssa saa olla 24/7! Tosin koirakaverin pitää olla pitkähermoinen.. Ainakin kun hoidokki on niin paatuneen ihastunut. :D

  VastaaPoista
 3. Pauliina kiittää :) Täällä ei kyllä varmaan herkkupaloja tipu ku ei oikein sellasia oo, mutta ainakin leikkiseuraa koko ajan löytyy sillä Milli ei väsy! Milli odottaa täällä innolla! :)

  VastaaPoista
 4. Tämän hoitopaikan koirakaveri on kyllä pitkähermoinen vaikkakin vähän vilkas ;)

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!