sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Turpiin tuli

Olin tänään koirapuistoilemassa ystäväni Millin kanssa. Tuossa puistossa on kaksi puolta, pienten puolella oli yks kiukkusen oloinen uros, joka ärisi jo aidan lävitse, joten mentiin suoraan isojen puolelle, jossa Milli ja pari muuta kivaa kamua leikki. Siinä sitten painittiin... kunnes yks koira, jonka omistaja oli siellä toisella puolella sen ärtsyn koiran kanssa, avas puoliskojen välisen portin, joten mä kirmasin sinne kans kattomaan mitä siellä on. Sit se ärtsykkä oli yhtäkkiä mun kimpussa. Kiljuin vähän, ja sit mamma ja pappa ja kaikki muutkin juoksi siihen paikalle ja huusi kauheesti ja sit mä pääsin pakenemaan siltä ärtsyltä ja pappa kaappas mut syliin ja sit se iso ärtsy koira vielä tarttu mua tassusta mutta pappa sai mut taas pelastettua. Sit vähän tutisin ja tärisin ja olin ihan lötkönä kun mua tutkittiin, että mihin sattu.

Ei mua oikeesti ees sit sattunu, vähän säikähdin mutta jatkoin jo pian leikkiä muitten kamujen kanssa. Mamma ja pappa tais järkyttyä pahemmin.

Siellä puistossa oli yks toinenki pikkukoira, jonka kimppuun tää sama ärtsykkä oli käyny pari viikkoa sitte, oli korva revenny ja jotain sellasta.

Onneks mä oon tällanen aika iso ja voimakas ja viksu, ni pystyin karistamaan sen ärtsykän kannoiltani. Muuten olis voinu käydä tosi pahasti.

3 kommenttia:

 1. Onneksi ihmisväki pelasti sut isolta koiralta. Mulla ihan sydämestä otti lukea kokemuksestasi. Eihän vihaisia koiria saisi tuoda edes koirapuistoon? Toivottavasti sun ihmiset haukkui sen ärtsyn koiran omistajan?

  Mää olen koirapuistossa yleensä silloin, kun siellä saa olla yksin. Tai sitten ennestään tuttujen kanssa.

  VastaaPoista
 2. Ai niinku, että olisittepa nähneet miltä se ärtsykkä näytti sun käsittelyn jälkeen ;)

  Mut kauhee juttu. Hyvä kun ei sattunnu kuitenkaan. Ihme ärtysköitä ja varsinkin ihme omistaja.

  VastaaPoista
 3. Mä oon elastinen ja mulla on paksu turkki, se varmaan oli eduks. Vaikka löyty mun niskasta sitten kyllä pieni haava, mutta se on jo parantunu hyvin.

  Meiän koirapuistoiluun tulee kuulemma vähän taukoa ny... pari kertaa jo sattunu läheltä piti -tilanne, mamma on vähän säikkynä ny.

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!