maanantai 20. helmikuuta 2012

Uus viikko, uudet kujeet

Maanantaiaamu alkoi erittäin ihanasti auringon pilkistellessä kaihtimien väleistä. Aurinko. Sitä ei oo näkynytkän melkoiseen pitkään aikaan! Aamulenkillä vesi tippui räystäistä, ihan melkein kesä jo! (Sivuhuomautuksena kerrottakoon, että tää aamulenkki suoritettiin kymmeneltä, jolloin päivä on monien mielestä ehkä jo aika pitkällä...)

Sit sisällä sain possusuikaleita, namii, senkin uhalla, että kakkaan taas sisälle. Eilenhän nimittäin aamu alkoi niin, että mamma veti aamulenkille käteensä lapaset, joita se sit rupes kattoon tarkemmin ja haisto niitä... kappas, mä olinkin käyttäny niitä samaisia lapasia yöllisen ripulikakkakasani peitemateriaalina. Pidemmän ajan havaintona mamma on nyt todennut, että possusuikaleista seuraa lähes aina yökakka eteisen matolle, tai vähintäänkin lenkillä tapahtuva ripulointi. Harmi, koska ne on ihan parhaan makusia ja tyhjennän ruokakipponi kahdessa sekunnissa, kun siellä on possua!

Sit aamupalan jälkeen luetaan aina plokit. Mä oon mamman assistenttina siinä, ja katon kans kaikki kuvat varsinkin tarkasti. Tässä me luetaan Kaikki elämäni koirat -plokia.

On muuten hyvä toi mamman uus kone, Samsungi. Toi tuuletusaukko on mukavan lämmin, siinä on kiva lepuuttaa päätä!

Mamma lupas, että me mennään tänään metsäileen. Elikkäs ulkoileen metsään, lepuuttaan hermoja (lupaan olla nätisti, ettei mamma hermostu) ja nauttiin auringosta!

6 kommenttia:

 1. Jopas oli tehnyt melko yllätykset mamman lapasen alle. Olen huomannut, ettei kotiväki tykkää tuollaisista yllätyksistä. Teen ripuliyllätykset aina tarvittaessa takkahuoneen lattialle, kun siellä on lattialämmitys. Mukavasti vahvistaa muikeaa tuoksua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaas, meillä on lattialämmitys koko huushollissa, joten hyvin tuoksuu!:D Eteisen matto tosin imaisee parhaiten, sinne hajut jää oikein muhimaan ja mamma tykkää! En ymmärrä miksei ihmisväki tykkää meiän ylläreistä.

   Poista
 2. On kyllä ollut ihanan aurinkoinen sää! Me ollaan menossa koirapuistoon riekkumaan. :) Alma ei yleensä lue blogeja. Jos koneella on päässyt syliin, niin silloin yleensä nukutaan tyytyväisenä. Välillä Alma on yrittänyt kirjoittaa kommentteja lepuuttamalla päätään välilyönnin päällä, mutta jostain syystä omistajat ovat kieltäneet tämän. Sananvapauslain rikkomista! Emäntä tosin harrastaa hauskimpien postauksien lukemista ääneen isännälle ja Alma kuulee siinä samalla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks meiän isännät osaa lukee, koska mun mamma lukee kans papalle välillä ääneen...? :D Koirapuistot on kivoja. Mut mullon nyt vähän hormonit kuulemma ylikierroksilla, ni mamma ei kehtaa mun kanssa lähteä puistoileen. Saan kuulemma lisänimen, nylkky-Jalo...

   Poista
 3. Hauska postaus! Vaikka yökakat tietty on kaikkea muuta kuin hauskaa, varsinkaan lapasessa.. ;)

  Eilen iltapäivällä olin piipahtamassa koneella, kun sivusilmällä huomasin eteisessä kykkivän Pepin. Aloin katsoa, että mitä se oikein puhaa ja jööttiähän sieltä takapuolesta pukkas keskelle eteisen lattiaa. Ovi takapihalle oli auki ja takapihalta Peppi myös oli juuri sisään tullut. Mietin sitten kakkoja siivotessani, että oliko taas bylly jäässä vai niin paljon lunta, ettei "mahtunut" pihalla kakkimaan? :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut tietysti! Ulkona on kylmä kakata ja toiseks, tuolla syvässä hangessa on vaikee löytää soveltuvaa kakkimispaikkaa. Eli täysin ymmärrettävää kakkia eteiseen, eikö!;)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!